AKTUELNO

Žestoka noć!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je pročitano za Nenada Aleksića: "Plakao si kao malo dete zbog Tare, a tako se nisi ponašao kada te žena ostavila, i kako je moguće da si Taru zavoleo toliko?".

Ja sam pričo o svom životu i plakao sam zbog Tare, jer je volim i žao mi je bilo što me je sklanjalo obezbeđenje i nisma pričao o ženi nego o mom životu i kako sam bio povređen. Ja jesam plakao zbog Tare, da! - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pričao i tebi da je on ušao u pušionicu i rekao kako mu život ne valja, ali je imao i deo o ženi i kako on nikada ne valja, tu je jaukao kako mu je teško zbog svega - rekao je Đedović.
Ja sam uvek o*jeban zbog nekih stvari - rekao je Ša.
Kako je moguće i da li je normalno da kuka za ženom a sa mnom je i svima kuka pa i meni, i sada se kao žali opet. Ja njena na žalost volim, i najviše bih volela da ga nikada nisam upoznala i zavolela - rekla je Tara.
Onaj trenutak kada neko obriše moje prezime, taj momenat je mene presekao i kao mač da me je isekao i bilo mi je jako teško - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kao devojka njegova ništa nisam znala i on je meni prodavao lažnu priču, a ja sam mu sve rekla i sada sve iznosi i kaže kako je nije video i da je htela da ga ostavi pre rijalitija i sada sam ja kriva za sve, ti si patološka lažovčina - rekla je Tara.
Mi se nismo viđali zbog nastupa, samo po pola sata u salonu i ja sam jurio za parama i ona me je zezala i brat mi je rekao da samo razmišljam o parama i porodicu sam zapostavio! Ivana je bila savršena žena i nijednu lošu stvar mi nije uradila, a ja sam bio taj koji je bio nervozan i samo sam jurio pare i plašio sam se detalja da se ne vratim u detinjstvo, i Ivana se trudila da sačuva brak i Ivana moj novac nikada nije uzimala. Ja sam bio zaluđen sa parama, zvala me je Kir Janja. Što se tiče deteta, radili smo na tome godinama i nije došlo do toga, dogovorili smo se pre rijalitija da kada izađem da se smirim i ja sam neko ko je živeo u haosu i kada je totalni mir ja nisam sav svoj. Radili smo na tome, ali smo došli do zaključka da mi možda nismo spremni za to i ona je stalno radila i bilo ej salon kuća i putovanja i nismo provodili vremena zajedno i imali smo prijateljski odnos i ona je iz porodice gde je brak svetinja. Ja sam ti dečko i ne treba da iznosiš detalje i da nisam sa Ivanom spavao u istom krevetu, i uopšte to spavanje jer ne možemo da se podnesemo i ja sam igrao igrice i zaspim na kauču, a ona je volela da spava jer je ona sve radila i sve vodi - objasnio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga