AKTUELNO

Lom!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je pročitano za Nenada Aleksića: "Ša, dobar si čovek i nisi stipsa, a zašto im dozvoljavaš da te tako kanale?".

Jeste, dajem svima sve, ja ne znam šta trebam da uradim i ne delim da bi mi neko rekao kako sam dobar - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da je dobar čovek ne samo kroz davanje, ja se sećam kako je on dao poslednju jabuku a nije jeo i svu su mu tražili griz i njemu ništa nije opstalo, i ja mu kažem zašto je dao i on kao nema veze. To je bilo pre pakla sa Tarom i sada je postao drugačiji. On je utripovao kako mi svi trebamo da ćutimo ovde, i mora da shvati da ne mogu svi da ih podrže, i velike greške pravi ali mi se dopada kako ga vide. Ako nije po njegovom, kreću psovke i laži i šta sve i stvara tako neki animozitet da niko neće da te komentariše, jer neću da ih neko vređa, ali je dobar čovek kao i Tara - rekla je Sandra.
Vidite, Ša nije sebičan a da li je dobar ili ne neka kažu ljudi koji ga poznaju. Ja moram da kažem jednu stvar, on se sinoć obraćao u kameru pitao da li će neko reći da li je dobar čovek i rekli su mu, ali neće moći da mu promene ono unutrašnje što oseća - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti sada kažeš kako ja sedim u ćošku i plačem, i tako dobijam lojalnost naroda - rekao je Ša.
Ja sam ga molio sinoć da joj ne prilazi, a on me nije slušao i posle je kao u nervnom slomu i sada je neko rekao kaoo si dobar da bi ti prebrodio to, a sada ispada kako je on mukica, a ti si monstrum - rekao je Đedović.
Ti ćeš sada nas da razdvojiš, jer si to malo pre i obećao - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona jeste grešila, ali ti si mnogo više i trebao si da me slušaš kada ti kažem da je se kloniš i ja sam prema tebi mnogo bolji nego ti prema meni. Ja ću samo da se povučem i neću da joj dajem savete i tada će ispasti haos, videćeš - rekao je Đedović.
Ja imam sjajne postupke, i neće Marko meni da razori vezu - rekao je Ša.

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga