AKTUELNO

Hit!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca" a naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao, bilo je za Taru Simov.

"Da li ćeš ikada naručiti pesmu za svog dečka?" - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, kada dolaze narodni pevači, ja naručim našu "Rođena sa vukovima". A kada je di-džej, ja naručujem pesme "Pancir" onu od Vojaža i Breskvice. Neka neko ustane, ko nije čuo da sam naručivala. Jedno jutro u rehabilitaciji, ja sam mu rekla da je ta neka bila naša, on je rekao kao da nije, tako da on sam demantuje sve to. Sanja može da potvrdi da ja nekada šaljem i druge zadrugare da poruče. Ja sam jedno veče poručila za bivšeg, i Nenad se uhvatio za to jedno veče, i on ponavlja to sto pet puta - rekla je Tara.
Uglavnom je naručivala... - počeo je Ša, ali ga je Tara prekinula:

Foto: TV Pink Printscreen

Naručivala sam Matoroj, Kariću, a od tada kada sam ja jednom poludela, od tada sam prestala - rekla je.
Moja je krivica za sinoć, ali je mene jedna stvar pecnula. Rekla mi je, vodeći se time, na toj žurki kada je plakala zbog bivšeg momka, ja sam tada mislio da plače zbog mene... To je bio onaj poslednji put kada sam preskočio, žao mi je što sam mislio da je zbog mene, pa sam prebacio. Vođen time, ja sam sinoć, kada je došao Miša Laguna, i rekla mi je da ga on poznaje (bivšeg momka) - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada lažeš! Ja sam rekla da njega volim od uvek, a ne zbog Stefana - rekla je Tara.
Moja je greška, opet kažem! - vikao je Ša.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga