AKTUELNO

Vratili su se na početak!

Jovana Tomić Matora počela je da urla na sav glas, iznervirana pričom o Anđelu Rankoviću, pa se on obračunao sa Erminom Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

A što se ti sad ne napušavaš k*rcem sa Matorom i Sandrom, a ne da se petljaš ovde? - povikao je Anđelo.

U trenutku je nastala prava halabuka za crnim stolom, te su svi urlali u isto vreme.

Mene Marko nikad nije ugrozio, on igra rijaliti, ali mene nikad nije zaj*bao! Ja pričam da ne mogu da mu prihvatim, ali mi prija odnos sa njim, znam da nije normalno, ne može meni niko da kaže - rekla je Matora.
Sad će tebi Ermina da kaže nešto posle deset godina druženje, 'ajde molim te, Ermina je tako kad se malo zaneswe u rijalitiju - odbrusio je Marko.
Ja nemam problem, ja neću samo da budem umešan u odnos sa 5 devojaka, kakav god da imam odnos sa Markom, meni je drago da sam ovako završio odnos sa njim, drago mi je što imamo ovakav, jer koliko god, možeš da imaš najgore mišljenje o meni, ali si mi pokazao kako neke stvari da radim - rekao je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam uvek komentarisala da mi je drago, vi nikog ne ugrožavate - rekla je Mina Vrbaški.
Mićo, ovde se pokazalo da su tebi neprirodne stvari prirodne! I da je j*bao Sanju pre ovoga, ne bi ništa poremetilo! Ja sve što sam pričala, ja i mislim! Možda ju je j*bao i ovde, i šta sad? Ja osećam da se on kaje u sebi i da misli izvini i to je jače od onih koji govore izvini tek tako - urlala je Matora.
Ja u kecu nisam bio histerična Luna, nego sam branio svoju vezu - ubacio se Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga