AKTUELNO

Bivše ostale bivše!

Nakon što se Sanja Stanković javno izvinila Jovani Tomić Matoroj, njenoj bivšoj devojci, nastao je opšti kolaps, a prvi je reagovao Marko Đedović, koji nije poverovao u ovu njenu priču .

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si se j*bala sa nekim sa kim si bila dve i po godine, bolesnice bolesna! Šta god da ti je uradila, a možeš tako nešto da uradiš, imaš odnos prema s*ksu, kao Mina Vrbaški, meni si rekla da ti se j*balo, a ovde si rekla da ide sve na njegovu dušu! Njeno izvinjenje nije iskreno! Pre tri dana si primila k*rac, kad si se prosvetlila? Lažeš i folirant si! Sad si je oprala za sve što je uradila, tražila si zabranu prilaska, ona si uradila 750 puta bolesniju stvar, ni ova nije normalna, lizala je p**ku po brvnari - povikao je Đedović.
To je sram za tebe, šta se njoj izvinjavaš? - upitala je Nadica.
Nije zaslužila to od mene Nadice! Ako hoće da prihvati izvinjenje neka prihvati, ako neće, ne mora - urlala je Sanja.
Ja imam jedan problem, koji nije vezan za Sanju, budite malo parlamentalni! Što se tiče ove teme, neću se vraćati, stojim iza svake reči, nisam ni ja bio cvećka, ali kada ste juče pričali o prevarama, drugačije je kada ste razdvojeni, a ja nikog nisam pre nje i posle nje volela, nisam emotivno sazrela do jednog trenutka, sve sam rekla u ponedeljak na tu temu - poručila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga