AKTUELNO

Nije joj lako!

Milica Kemez i Ermina Pašović ove večeri nisu želele da odu na žurku, nakon čega su u prostoriji za pušenje iskreno porazgovarale.

Jednom je bila situacija, mene kao Bora isprozivao, rekao mi da sam kur*etina, ja njemu da je pede*čina, i on skače na mene (Janjuš) i tada nije skočio na Boru, nego na mene. A ja ovamo pričam da mi je prijatelj - žalila se Milica.
Da, ali ti umeš malo da preuveličavaš - komentarisala je Ermina.
Mene niko ne sluša, ja uvek kažem da je neko dobar, i gledam da nikoga ne povredim, a oni meni samo krk! - žalila se Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

On više voli Boru, njemu je on draži, i tačka - dodala je Pašovićeva.
Jednom je Bora bio nervozan, i hteli su da ga oraspolože, i ja sam htela. I napadnem Čorbu da ubace ovo, ono, svašta nešto, kao super ideja, i ja mu kažem da ode da kaže da sam to ja, znaš, ja imam ideja uvek, volim da se pokažem. I meni kaže Čorba da ako se pomirimo, da bi voleo da budemo u ekipi zajedno, ali on nije razumeo, ja sam mu samo rekla da sam htela da sudelujem u tome, razumeš, da pomognem, a ne da ja imam koristi - pričala je Milica.
Nemoj toliko da očekuješ, ti takva nisi u privatnom životu. Ti si jako inteligentna, da znaš me iznervirati, ali ti nakon trojke nisi bila normalna, ušla si u četvorku i počela si da idealizuješ ljude - govorila je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: D.B.

#Zadruga