AKTUELNO

Da čujemo i ostale.

Nakon debate, zadrugari su imali prilike da komentarišu istu. Sandra Rešić je imala komentare na temu prevare, pa je iznela svoje mišljenje.

Ja sam oprostila, ali nisam mogla da pređem par meseci kasnije. I kad sam ga ostavila rekao mi je - ostavila si me kad sam te najviše voleo. U jednom odnosu nisam mogla da oprostim, a u drugom odnosu sam praštala na nedeljnom, mesečnom nivou. Slažem se sa Rialdom, a ja sada ne znam šta bih uradila - govorila je Sandra.
Niti imam sreće sa ženom, niti imam sreću sa Majom. Ona meni neće oprostiti, a ni sa Majom nema sreće - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Janjuša, on je javno prevario svoju suprugu, pa ušao ovde da bi mu oprostila. Ša je ušao sa Tarom u odnos, reči i dela vam se ne poklapaju. Sa Jovanom se slažem, ali ne slažem se sa tim što je prešla preko prevare. Ja nisam takva osoba. Imala sam četiri veze, i za tu prevaru nisam znala, saznala sam od vas. Niti me zanima, bilo ne ponovilo se. Sada, šta god je bilo, zaršila sam s tim. Ovde sam bila u dve rijaliti veze, a iz jedne veze sam dobila najlepše dete na svetu. U tom zanosu ljubavi, pomisli čovek da voli, i onda se ispostavi da nije tako. Nikada nisam do tad bila prevarena, a ja ne bih nikad prešla preko prevare. Svim gledaocima poručujem da ne treba nikad preći preko prevare, kad jednom prevari muškarac ženu, uvek će. Žene su stub cele porodice - pričala je Miljana.
Jako je bitno da čovek u sebi ima emociju. Čovek koji voli svoju ženu, on gleda kod nje sve. Živeti sa nekim, znači voleti ga, a to znači imati poverenja. U brak se danas ulazi zbog papira, interesa.. A ako je to iz čiste ljubavi, onda sam ja za to da se oprosti prevaru. Ako ja nisam dao sve od sebe, onda normalno da će tražiti nešto sa strane. Oprost je nešto bitno u svakoj vezi, ja to gledam kao veru u nešto. Zna se šta se može oprostiti. Ko ima kompleks, on ne može da oprosti. Ovde prisustvujemo situaciji gde ljudi javno rade takve stvari. Ne sudim nikome, samo komentarišem. Opraštanje je veličina ljudskog karaktera - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga