AKTUELNO

Morala da se umeša.

Jovana Ljubisavljević se tokom izlaganja o njenom iskustvu prevare od strane bivšeg, rasplakala, pa nastavila:

Shvatila sam da ne mogu da pređem preko nekih stvari, ali takva sam. Nisam mu nikad vratila i nikad ne bih, zato imam takav stav prema ženama. Meni je to odvratno. U tom odnosu sam bila sto posto fer. A bila sam najgrbavija jer sam ušla u vezu sa Stefanom. Kriva sam što sam idealizovala sve. Pogrešan redosled postupaka sam imala, ali znam ko mi misli sve najbolje. A skače Nadica na mene zbog običnih reči, samo zato što sam misica - pričala je Jovana.
To se lepo kaže da nisi rekla istinu. Rekla je da joj je to ok, i to je mene iznenadilo. Ne smeta meni, izleti svima, ali ne možeš čoveku od 60 godina da kaže, ne može to tako - dodala je Nadica.
Našla Nadica da joj morališe - ubacivala se Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bila kriva, što sam nastavila da guram odnos, pa apelujem na žene da ne prelaze preko takvih stvari, jer će pući. Neće imati taj duševni mir, stalno će im se vraćati to. Ne treba praštati, naći će se neko ko će vas voleti. Ljudi koji imaju porodicu i decu, isto ne bi trebalo da praštaju, iako je najčešće tako. Ne treba se voditi time šta će drugi reći. Nemojte da praštate! I u braku ne treba praštati, ali ako je neko zavistan finansijski, to jeste teže - nastavila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga