AKTUELNO

Drama!

Voditelj Milan Milošević je nastavio da ispituje Sanju Stanković u emisiji "Pretres nedelje".

Da li ti je prišao Car posle s*ksa? - pitao je Milan Sanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, nikako nije došlo do tog razgovara, izbegavamo se po kući, ne pogledamo se... Neće ni doći do tog razgovara. Imao je toliko prostora da mi priđe, nije prišao, ne zaslužuje ni minut razgovora sa mnom. Imao je za sve ostalo strpljenja, samo za mene ne. Jako sam se razočarala - rekla je Sanja.
Moje reakcije poslednja dva, tri dana nisu baš normalne, nemam cigarete... Rekao sam na novinarima, sto i jedan put sam pregazio svoju reč... Jednostavno, imao sam ovde nekih svađa i rasprava, sve je to uticalo na mene... - pravdao se Car.
Ovo je nešto najodvratnije što si Sanji uradio, proganjao si je mesecima, suprotstavljao se Matoroj, da bi na kraju sve ovo uradio... Što si ovo uradio? Onaj razgovor sa Erminom, samo što nisam povratio šta si sve rekao... - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam prvi put ovde, prvi put sam se susreo sa tim da moram svaki svoj postupak da pravdam i stanem iza njega... Jeste mi bilo do s*ksa, do odnosa. Možda sam ušao i zbog toga jer je prvi put pričala da je naš odnos igra... Probaću da razgovaram sa njom, ne znam šta da kažem... Kriv sam... Ušao sam u odnos, izašao iz toga, krenuo da se ograđujem, sada tražim razloge... J*bem g*vna. Pogrešio sam, osećam da ne mogu da budem u vezi - rekao je Car.
Rekao si Ermini da kada si video da se smejala Matoroj, da može tako i tebi nekad - dodao je Milan.
Ja sam se smejala celo veče, a to sam se nasmejala jer sam videla kameru, bilo mi je neprijatno - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

On je jako kontradiktoran, koristi Matoru kao izgovor, oni kad su ušli u vezu, Matora niti je bila sa njom u vezi, niti je imala komunikaciju sa njom na takav način. On je kontradiktoran - ustala je Rialda.
A da je tebi tu Nemanja, kako bi se osećala? Ne mora mene niko da razume, nije ni važno - odbrusila je Matora.
Ja pričam o Caru i njegovim izgovorima. Sa druge strane, Sanja nije ni trebalo da uđe u vezu sa Carem, sve što je on prezentovao od početka do dana danas, nije joj trebalo. Car ima emocije prema Mini. Muškarac kada te muva, pričaće ti sto čuda . Onda gleda dan posle toga, Paula sedi pored Cara, Sanja nije sedala pored njega ni 12 minuta... Sve to nema logike... Ceo taj odnos je više kao da su Paula i Car u vezi... To je jako loš start... Car je iole krenuo da se menja, ali otkad je Vladimir otišao, ti sad njemu ne možeš da objasniš... I ovo što radi sa Milicom, te fore i na fazone, deluje mi kao da hoće da preuzme neku ulogu i poziciju... Ako treba da se ugledaš na nekoga, treba da bude neko ko je reprezantivan... - istakla je Karahasanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je napravio ogromno sr*nje ovde, ja njega ne opravdavam, napravio je ogromno sr*nje. Napravio sebe goreg nego do sad. Rekla sam mu da to ispravi kako zna - poručila je Paula.
Car i Paula su počeli da ulazi u neku rutinu, oni su se udružili, kao neka dva razbojnika. Nešto šuškaju, nešto su nabrijani - istakla je Rialda.
Šta mi radimo što se smeškamo? I ja sam Car rekla da to ne radi, da ne ulazi u vezu, samo da ima s*ks, pa da izađe... - govorila je Hublinova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.