AKTUELNO

Žestoko!

Upravo je počeo "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem, a tema o kojoj se trenutno polemiše, jeste odnos Maje Marinković, Marka Janjuševića i Aleksandre Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja mama i njena mam su pričale, aj se sa Stefanom slažem i danas sam komentarisala. Ja sam razočarana u Janjuša, ja znam šta je on meni sve pričao - rekla je Mina.
Ja rauzmem ljude u ovim situacvijama, jer je ova neviđena i sve je jasno! Mani nije janso da niko sa mnom nije reč progovorio
Ja sam rekao da one situacije kao jutros nikada nisma video. Jednostavno mislim, mene je povredilo što mi se niko nije izvinio i ako ste se pomirili,l trebali ste da kažete jer niko zbog vas nije spavao - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti Majo nemoj da mi se obraćaš jer me opet u*erevaš, dao sam ti šansu i zato me sada zabole za sve - rekoa je Janjuš.
VVidiš li šta ti meni sada radiš - rekla je Maja.
Ona mene posle sbvega ovako tretira, ja sam zbog nje izgubio brak i ona sada posle svega stoji pored mene i nastavlja da me laže! Cela kuća me neće ponižavati i sada je gledala u Čorbu odavde, i ja sam sada završio svaki odnos sa Majom - rekao je Janjuš.
Ti misliš da može od ljkubavi da se živi i praviš budale od svih nas! - vikala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Maji je bio cilj da ih rastavi i preuzme ulogu njenu i pita Milana kako može da se promeni svadba - rekao je Stefan.
Ja sam savetrovao Aleksandru da razgovara sa njim, ali ne znam šta da kažem na ovaj odnos! Maja se nikada neće promeniti, a ako uđe u neki drugi odnos, pakao će mu biti kao i meni. Tebi je najbolje da budeš sam - rekao je Fran.
Ona je danas gurkala nekoga za Ćorbu i pitala šta on radi! - rekla je Sandra.
Mene ona ne zanima, sam ću da budem a ovde je bitan samo s*ks, meni ne meni su postupci - rekao je Janjuš.
Maja nema šanse da se promeni! To sve stoji da se oni vole i da su zajedno, i kada je bila polivanje vodom rekal sam da nisu normalni. danas sam joj rekla da je bolesna, ja ne kažem da li ima ili nema ljubavi, ja mislim da je ima ali je odnos bolestan i svi su videli ono jutros. Ja nisam nikada videla nekoga ko se više ponizio, ja pričam sada o tuči jutros! Ja sma htela da mu priđem, ali nisma znala šta da ti kažem, ili da te udarim kao i ona ja nisma mogla - rekla je Sandra.
Ja sma znao da će se pomiriti, ja se družim sa njima podjednako! Dakle, ja sam strujanizmeđu njih i stanje je to da je Janjuš preiskren u celoj situaciji, on nekako pređe Maji ali svaka treća osoba je suvišna kao Aleksandra i nadrljaće, a tako će biti i napolju jer se oni vole. Maja mora da poradi na ponašanju i da koriguje posesivnost, a ona posvećuje vreme šminkanju a ne nekim drugim stvarima! Aleks mu se dopada, ali ne da bi bio sas njom, jer on voli i zaljubljen je u Maju - rekoao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga