AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Upravo se za crnim stolom raspravlja o raspodeli budžeta Frana Pujasa, koja je zadrugare podigla na noge. Komentari i zamerke se samo nižu, a na red je došao Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je tebi Paula devojka, da li bi joj dao drugačiji budžeta? - pitao je Milan Stefana.
Iskreno, ja nikada ne bih prešao preko onoga preko čega je on od Paule nakon svega i ja sam prokomentarisao to i ne opravdavam je i ja sam tako reagovao prošle sezone! Onda možete da znate kakavi bih joj ja budžet dao - rekao je Karić.
Ja sam danas poslednji tražio reč jer sam želeo sve da čujem, a ništa valjano nisma čuo ovde danas! Ja sam rekao danas, da li je on u pravu ili nije ne znam, ali je svašta pričao ovde o ljudima, ja sam dodao da je trebao više da priča. To mi je jako drago, da ljudi sve vide i ustanu i iz ličnog animozitete traže gde si pogrešio - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Titulu najdrskije osobe ponela je Rialda! Zašto misliš da je to tako? - rekao je Milan.
To je tako, moj karakter je takav i sve ide po zasluzi. Ja sam ovde hodala kao po jajima, ali kako vreme odmiče, svaku drugu osobu ne mogu da podnesem i onaj ko nije zaslužio nije dobio ni takav stav - rekla je Rialda.
Jedino kada imamo konflikt, ja sam rekla da samo ovde imamo, ali sa strane ne! Sve je sa razlogom i to je tako, i to je sastavni deo karaktera i nisam u toj priči, ali generalno ona ima taj stav autonomije gde njena reč mora da bude najglasnija i prema meni je jako često bila drska, ali osamdeset posto neopravdano. Ali videćemo, i ona će videti da tu nije bilo zle krvi i neka frustarcija a to sve ona zna, i ja nisam imala priliku da razgovaram sa njom i nikada je prva nisma napala. Ona meni priča kako mene poznaje, ali me ne zna! - rekla je Jovana.
Jeste, ja sam rekla da ona jeste najdrskija, ali mene nikada nije ponizila niti uvredila i ja sam rekla da znam kada i kako sa njom! Ja se nikada nisam plašila klipova, i ja pričam o svemu i odnos njen sa Sandrom, ali to je neka druga priča. Mene Rialda nikada nije ponizila, sem kada je nervozna i ono kada je bilo sa Natašom, tada smo se svađale. Ja kad sam pričala o k*rvama, nisam aludirala na Rialdu, mislila sam na Sanji jer su otišle obe u zalagaonicu i dale istu majicu, i rekla sam da me časte a sa Sanjom sam se posvađala pošto se baškari sa mojim parama! Mislim da je Sanja kurvetina, i mislim da imaju neke druga stvari što me muče, a to je prijateljstvo mene i Rialde , ali je sve bilo pogrešno, i tada nisam aludirala na nju, nego an Sanju - rekla je Matora.
Kenan i ja smao bili napolju, nismo imali šta da radimo i otišli smo tamo jer nam je bilo zanimljivo - rekla je Rialda.
Ona jeste najdrskija, mi smo imale konflikt na početku, ona zna da bude drska i bezobrazna! Sve je izgledalo ako da pripada čoporu, ali sada nije i vidi se da se raspadaju i koliko su prijateljstva iskrena, i Rialda je najiskrenija kada kaže šta misli i sa njom znaš na čemu si. Kako vreme prolazi, padaju maske - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga