AKTUELNO

Tutnjilo!

U toku je emisija ,,Izbor potrčka" a voditelj Milan Milošević je sa zadrugarima prokomentarisao današnje najburnije odnose koji su se desili za crnim stolom tokom i posle podele budžeta Frana Pujasa, koji je ove nedelje u ulozi vođe.

Tema koju su zadrugari prokomentarisali jeste potez Pujasa da svojoj bivšoj devojci Pauli Hublin da najmanji budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je ludo da je dobila bilo šta osim malog budžeta, ne znam ni šta da prokomentarišem na tu temu - rekao je Fran.
Paula, rekla si da je Fran šutirao svoje pse? - upitao je Milan.
To je živa istina! - dobacila je Paula.
To su gluposti, znali su dobiti po g*zici kada nisu poslušni! - objasnio je Pujas.
Nisam rekla da ne mogu da ga gledaju, nego da ga se boje, ali ja nisam rekla ništa lažno - objasnila je Hublinova.
Ja to nisam namerno uradio, ti meni možeš vraćati sve, ja volim svoje pse, a ne kao ti, ali nema potrebe. Paula kada smo živeli zajedno, molio sam te da ih šetamo, šetala si psa jednom dnevno! Nemoj me uzimati u usta! - tvrdio je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo dobar, Fran je samo dobar. Dao mali budžet.... Pa ja kažem... Ja bih dao... Ja sam tebi rekao odavno, evo ti budžet i nosi se u p*zdu materinu! Ja sam danas rekao da se priča kakav je ko, e tako! - ubacio se Lepi Mića.
Mića ima takav stav prema bivšim vezama, ja nemam tako striktan stav! Mića nije validan - ubacio se Đedović.

Zadrugari su se složili sa Franom da je Pauli trebao da da mali budžet, osim Lepog Miće, a onda je i ona prokomentarisala.

Nisam očekivala veliki budžet, trebao je da mi da mali budžet, ja ne bih njemu dala mali budžet, ali nisam se nadala - tvrdila je Paula.
Evo ko igra rijaliti sada! Naučila je! Sad igraš rijaliti, ti njemu ne bih hleb dala da jede! Istina živa! Pokazala si da si osvetoljubiva, da si zla, to je sama o sebi rekla, to nismo mi rekli! Meni je top podelio budžet! - povikao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga