AKTUELNO

Počelo je!

Upravo je počeo "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem, i "Izbor potrčka", a trenutna tema za crnim stolom je današnja raspodela budžeta od ovonedeljnog vođe Frana Pujasa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam odmah rekao da sam šokiran i komentaridsao sam, da to nema beze sa Tarom, i hteo sam samo da kažem što se tiče podele, meni je krivo pošto znam koliko su on i Tara dobri - rekao je Ša.
Ja sam o tome pričala danas i nisam pričala Marku ništa loše, sem ta nezahvalnost posle svega i ja sam se konkretno na to žalila - dodala je Tara.
Ja nisam ljubomoran premna Nadici jer je ona u šeszdesetim umislila da je profesorka i zna kao šatrovački! Nije ni Bora u toj priči, samo sam ga uzeo kao primer jer se sa njim ne druži - rekao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa Brendonom izgladio odnose i nakon toga je bilo peckanja, i mislim da ja imam takve odnose sa ljudima! - rekao je Fran.
Ša je u osnovnoj školi i prvi razred, a meni nešto kaže i kako sam ja profesorka umišljena, a on ima učiteljicu - rekla je Nadica.
Kada je Tari teško zbog tebe i tebi zbog nje, ja sam razgovarao i bio tu! - rekao je Fran.
Vi ste uvek bili tu jedni za druge, ne znam šta se sada dešava - rekla je Sandra.
Tara i Fran nisu prijatelji i nije onako kako Tara priča, to nema veze sa mozgom i ja sam zapazio drugačije! Danas je to bilo zanimljivo ljudima koji su hteli da naprave frku, ali danas su mogli na primer, Filip Car je to iskoristio i ko malo bolje prati taj odnos i to gleda malo bolje - rekao je Đedović.
Tara, samo da te pitam: ''Da nisi sa Ša, da li misliš da bih ti ja ponudio da budemo zajedno u budžetu?'' - pitao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga