AKTUELNO

Nije joj jasno!

Upravo je u Belu kuću ušetao Milan Milošević, da bi započeo emisiju Izbor potrčka i Pretres nedelje. Na samom početku je Milan sa zadrugarima komentarisao podelu budžeta novog vođe Frana Pujasa. Milan je nahvalio podelu budžeta novog vođe, pa je nakon toga dao reč Tari Simov:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam rekla svoje konkretno mišljenje. Fran i ja se družimo od početka, i dobri su drugari. On i ja smo se sukobili kada sam ja krenula da se družim sa Paulom, ali se sve promenilo kada sam ja ušla u vezu sa Ša. Fran meni nikada nije pokazao zahvalnost, ali zbog toga imam neko svoje mišljenje, ali i pored toga mi je i draži od ostalih ljudi. Ne bih sebe upoređivala ni sa Rialdom ni Nadicom, meni se ne dopada to, sumanuto mi je da Rialdi da veliki, a meni srednji, ali to je rijaliti teorija. Ja bih njemu dala veliki budžet, ali nema veze. Ja se smorim jer smo Mina i ja spustile loptu, a mislim da smo postale jedna drugoj drage, i da smo postale bliske. Ne mislim da je Mina uticala na to, na njega niko nije uticao - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se sećam Nenadove podele budžeta, ja imam svoje mišljenje, ne mogu prijatelji da skaču, vrište i pište, a on je prvi dao Šebezu srednji budžet a on je njemu prijatelj - pričala je Mina, ali ju je Ša prekinuo:
Molim te, prestani i ne lupetaj - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram njih da iskomentarišem. Njima je proradila sujeta, jer smo Tara i ja dobile iste budžete. Meni je drago da je Fran prepoznao neke stvari u meni, i zbog toga mi je dao takav budžet. Njih će stalno boleti Nadica. Hvala ti što sam ti ortak - komentarisala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga