AKTUELNO

Nije mu lako.

U toku je podela budžeta, a Fran Pujas komentariše redom zadrugare i otkriva svoje pravo mišljenje o njima. Pre nego što je nastavio da deli budžete, prekinula ga je svađa Filipa Cara i Monike Horvat, nakon što je on pobesneo na nju.

Nisam uopšte bila glasna, a ti na mene nećeš da vičeš. Strašnu sam stvar uradila. Ne znam šta je sa vama - rekla je Monika.
Melješ non-stop! Sto puta sam ti rekao stani. Monika, nisi normalna - govorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

S Majom sam dobar, ali stvari koje je napravila Joci su stvarno nenormalne. Gurajte tu priču do kraja - rekao je Fran.
Dragana, od kako je otišao Šebez, ona samo plače, svađa se. Mislim da je nebitno da ulaziš u te priče. Mislim da previše misliš da ljudi ne smeju da komentarišu, odmah se ljutiš. Postaviš se tako, kao da se ne sme s tobom zaje*avati - nastavio je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristina, došla si nova, možda smo popričali par rečenica. Ne družim se s tobom, pa nemam neko izgrađeno mišljenje- rekao je Pujas.
Mićo, imao sam te za srednji, ali sam te izbacio sa tog spiska. Mića je meni znao da ide na živce pre, sad sam shvatio šta on radi ovde. Ja znam kad on namerno podbada da izgledi situaciju. Ostaćemo u dobrim odnosima - nastavio je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Sebi ću dati mali budžet, snaći ću se. Mišel i ja smo u korektnim odnosima. Mislim da imaš malo previsoko mišljenje, kao pevač mislim da bi trebao da pokažeš zabavniju stranu. Mrko si ozbiljan, mi smo u ok odnosima, samo da budeš malo više nasmejan - rekao je Fran.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga