AKTUELNO

Nisu mogli da se usaglase.

Milica Kemez je nakon haosa koji je imala sa Filipom Carem, Sanjom Stanković, a zatim i Borom Santanom, došla da porazgovara sa Anđelom Rankovićem, koji je izneo da je Milica danas flertovala sa Carem, iako je juče pravila haos kada su je povezivali sa njim.

Ja sam sa tobom volela da provodim vreme, znaš i sam koliko sam pokušavala da se izvučem iz ovog odnosa... Ovo sad što se dešava, meni ne prija. Ja ne bežim od toga da sam htela da krenem dalje... - pravdala se Milica.
Ja sam muškarac, znam kako se komunicira sa devojkama pogledom... - govorio je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam problem da ti kažeš da sam flertovala sa tobom, da smo se muvali. Ali ovo što on sada radi (Car) je zla namera. Pitaj Minu, pitaj Aleks, on to radi i jednoj i drugoj, tako dobacuje, meni to bude smešno u sekundi - rekla je Milica.
To nije isto... Sad ću da ti kažem sve iskreno. Da, zanimao te je pre dve nedelje, pre sedam meseci. Možda ne sad. Da li si razmišljala da uđeš sa njim u vezu na početku? Ti nisi budala, prošla si ti i izlaske i sve, ti pričaš kao da te je pregazio momak. I sve što pričate, sve vam je prvi put, prvi put prevarile dečka, prvi put to desilo... Ja znam šta hoćeš da kažeš, da kada si u vezi, ništa ne dopuštaš. Ali ti si u vezi od juče. Ne možeš da kažeš da te nije pre dva dana Car (zanimao). Ti si ovde kriva. Ti treba da sasečeš. Možda ti nesvesno flertuješ - nastavio je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda sam se nesvesno nasmejala i rekla da mi doda čokoladu. Ja se toga ne sećam. Videla sam da je Bora spustio loptu, pa rekoh hajde i ja. Uskrs je - pravdala se Milica.
Smeškate se poslednjih mesec dana, sa Vladimirom ista priča - govorio je Anđelo.
Ja se smejem ironično. Meni su svi muškarci rekli, da izgleda da kao koketiram, ali veruj mi, moje muvanje izgleda totalno drugačije... Kad se meni neko svidi, ja se stidim, neću to nikad pokazati - nastavila je Kemezova.
Ti stvarno misliš da si jedinstvena u moru žena? - pitao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim. Mene kad neko muva, ja se udaljavam. Ja sve imam neke sudbinske veze, kada se to desi. Ja ne kažem da nikad nisam flertovala... - govorila je Milica.
Ali ti si sama po sebi flertuša, koketa, prijaju ti komplimenti. Čemu potreba danas da se onako nasmeje devojka? Gledam i kažem: "Da li je ovo realno?". Glupo mi je, želim da pomognem tebi i Bori... To što radiš ne valja, jako je ružno, prićaš jednu priču, radiš drugu. Meni sve ovo što pričaš deluje presmešno. Uzmi svog dečka ako ga želiš i voliš i vucaraj se po celom imanju. Ne smeš da dozvoliš da postoji treća osoba u vašem odnosu - pričao je Anđelo.
Ne postoji. Kako može da postoji treća osoba kad je on sa Sanjom u vezi? Kao da ne znaš da ovde treba dva minuta da se pravi spletka - pričala je Kemezova.
U odnosu gde je on muva tebe, a sa njom je, tu je kriva ona, a u odnosu gde on ti flertuješ sa njim, a sa Borom si, si kriva ti - poručio je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja volim da se sprdam, da se zezam... Muškarci moj humor kapiraju, žene ne, zato ja volim da blejim sa Janjušem, sa Carem, ti si prvi umirao od smeha na moje fore. Hoćeš da kažeš da sam sa svima vama flertovala? - pitala je Milica.
I sa Vladom si flertovala. Ja sam bio mnogo dobar sa njim, smatram da nije glup dečko kada su u pitanju muško-ženski odnosi. Stvarno misliš da nisi dopuštala (njemu i Caru) nešto više od prijateljskog odnosa? - pitao je Anđelo.
Mislim da su igrali igru da vide na koga ću da padnem - odgovorila je Kemezova, a Ranković joj je rekao da je ružno to što priča.

Foto: TV Pink Printscreen

Objasni svom dečku da si tako ljubazna i da se sprdaš sa drugarima, pa ćeš da vidiš ko će da bude sa tobom - poručio je Ranković.
Meni pričaju da imam p*rno facu, k*rvinsku, da dajem povoda, gledam... Ja samo imam takvu facu, meni se ovo ne dešava prvi put - rekla je ona.
45 minuta izgubljenog vremena, nećeš da shvatiš neke stvari - zaključio je Anđelo.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.