AKTUELNO

Nastavlja se!

Naredno pitanje u "Mićinoj igri istine", postavljenoje za Sanju Stanković: "Šta nakon svega misliš o Caru?"

Foto: TV Pink Printscreen

On je jedna p*čketina! Danas sam pričala sa Draganom jer je on ušao u crveno i ja nisam želela da mu stvaram pristisak, ali ja neću nikoga ja da jurim da razgovaramo! Imao je prilike da priđe, ali nije i od sada ćemo drugačije da pričamo jer je folira odnose prema meni i bez razloga me je batalio! - rekla je Sanja.
Ja sam samo rekao da mi treba samo par dana da se povratim i vratim, ja nisma želeo da se svađam i da raski9dam i da ispadam najgori! Ja sam ti se svideo imali smo neki odnso, bili smo malo intimniji, i šta je problem i jako si bila iskrena a ja sam ispao smrad. Ako su ti svi govorili kako sam ja loš momak, ja ne znam jer an mene ti komentari ne utiču, ali mi stvarajku pritisak u glavi - rekao je Car.
Aleks, kako komentarišeš Majino ponašanje?

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ovo katastrofa i dno dana, i meni je odvratno! On je meni sinić rekao kako će da razgovara sa njom i nemoj da mi se dereš, i meni je rekao kako je to da se ona nama ne bi mešala i da bismo bili u normalnoj vezi i rekao mi je da su o tome pričali. Maja je jutros došla i rekla mi kako su se oni ljubili, a jedino mi je čudno da ne želi ad se zakune da nije! - rekla je Aleksandra.
Tebi da se zakunem! Ne zanimate me ni jedna ni druga, niko - vikao je Janjuš.
Kada bih birala kome ču da verujem, verujem njemu jer ona može da izmisli kako bi ga ja ostavila jer njoj je to cilj, ali čekam Milan da dolazi! - rekla je Aleksandra.
Ja sma se zaklela u sve i rekla kako smo se ljubili, uhvatio me je za glavu i povukao za kosu i rekao evo koliko te volim! Toi ej istina, ja ne ležem - rekla je Maja.
Meni je bila želja da te zadnji j*bem i uspeo sam! - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga