AKTUELNO

Počelo je!

Upravo je počela "Mićina igra istine", a prvo pitanje je za Nenada Lazića: "Zašto misliš da je Car kompleksaš?"

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim, jer kada je bila tema u vezi frana ja sam rekao kako su to njegovi kompleksi i to što kao muva sve devojke. Juče si Milici u pušionici pravio scene kako bi joj napravio haos, i sada ću to da komentarišem! - rekao je Neca.
Što se tiče Milice, dok Bora govori kako će dati novac onom koji bude bio sa njom ja imam pravo se šalim sa njom pa čak i muvam, a ako on kaže da mus meta, ja ću se povući - rekao je Car.
Ja sam se šalio ovde i to nije istina, mi smo sada zajedno i dobri smo tako da ne bih da komentarišem - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda ti kontroliši svoju devojku, koja mene konstantno gleda i neka nam produkcija da svaki klip gde smpo ona i ja pa da se sve vidi! - rekao je Car.
Filipe, ja ne znam šta oni imaju da pokažu, ja sam tebi prišla danas kao i svima i ćestirala sam praznik - rekla je Milica.
On je svašta pričao za nju, i kada je bilo ona svađa za picu, on je rekao kako zna ko je kome šta nabijao,a mislio je na nju - rekla je Sanja.
Ja ne razumeme? Vi ste Milicini zaštitnici, šta je ovo ne razumem. Ja nisam hteo da se sprdam sa tobom i reći ću da se nisam sprdao - rekao je Car.
Ja mislim da nije lepo da mi se smeješ onako podmuklo i da se igraš sa mnom! Priučaš ovde o kriminalu, i kao si neki baja - vikala je Milica.
Meni su ljudi rekli da se ti sprdaš mojoj vezi a kada bi se ti smuvao sa Paulom, ja bih se vama popišao po vezi - rekao je Bora.
Ti sa mnom ne možeš da razgovaraš kao sa Tomovićem! Milice, ti puno stavri radiš kako ne treba i ja ti kažem da sam bio prisniji sa tobom i rekla si mi kako ćemo ući u vezu - rekao je Car.
Ja tebi nikada nsiam rekla da ćemo biti zajedno - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga