AKTUELNO

Nova tema!

Naredno pitanje, postavljeno je za Natašu Radan:"Da li hoćeš da im rasturuš vezu?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja apsolutno ne, nemam razloga i rekla sam sama sebi da me ne zanima bilo šta da komentarišem bilo šta za Stefabna i Jovanu! Ja nisam prisustvovala situaciju u sobi, samo nakon žurke i to mi je prenela Ermina, i ono oko pamćenja nije mi bilo bitno da pamtim datume, dala sam Ermini i ona je nakon par dana imala razgovor sa Stefanom i ona je došla da mi traži taj papir i našla ga je, i dala Stefanu, a posle šta je bilo mene ne zanima! Stefan i ja samo se dopisivali, ali iskreno se ne sećam šta, ja mu se nisam nabacivala i nije bilo tako! S*ks nismo ugovarali, ali viđenje da - rekla je Nataša.
Nije bilo ugovaranje s*ksa, to stvarno - rekao je Stefan.
Što se tiče njega i mene, nije bilo to i nije bilo s*ksa! - rekla je Nataša.
Emina ej spavala pored nih i čula je svašta, zezate se ovde a napolju se j*bete na kilo i nije je vodio na književno veče, nego su bila ambicije dopisivanja da se vidite za ono, nemojte da zaj*bavajte - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo prošle godine, ove stvari više nisu iste i menja se i to da li će on meni da se svidi. Sviđao mi se i rekla sam da bih imali odnose, ovi ostali mi nisu opcija - rekla je Nataša.
Ja sma želela da samo spavam pored njega i da probvodimo vreme zajedno - dodala je Nataša.
Ona je rekla da se družila sa Anđečom, samo da bi njega pravila ljubomornim bre i to svi znamo - rekao je Đedović.
Ja mislim da od ovoga ništa neće bitno, nije ovo ništa ozbiljmo. imala sam priliku da vidim njegove druge veze i imala sam isto mišljenje, a na osnovu toga što sma već videla - rekla je Nataša.
Nije lepo kada se onako ponaša prema meni, jer me je nazvala lažovom a ja nisma lažov! ja sam to prokomentarisala, ne znam da li ste videli sve i ona mene ne iritira, pričala sam da je kulturna i lepa, mislim da je mogla da prođe lepo a ne tako neurotično! Imali smo te dokaze ljubavi, a onda je zapostavila sve i nije mi ništa rekla, nego ode kod većih igrača, a zvala me je majkom i ništa mi nije rekla. Svaki dan me iznenadi agresivnošću, igra rijaliti i to je šteta, a samo da sedi i ćuti bila bi interesentan, nema portrebe da mafija. Ja sam dva puta starija od nje, i da je moja ćerka ja bih reagovala kao i sada, i prema meni ne treba da se ponaša tako da mki se unosiš u lice i ne treba tako da se ponaša - rekla je Nadica.
Meni je ovde sve jasno, oni su ovde da rade sve da budu poznati i da nađu ljubav, ia ja to podržavam, ali kada vidim da je foliranje ja to kritikujem - rekao je Mića.
Ja sam se upalila jer sam opsovala Maju, a ne Naducu ili Kristijanu koje nikada tako ne bih uvredila. Ona je ustala kako bi me pokopala, kada je bila priča na rajskom za polni organ. Nadica je boila na mojoj strani dok mi nije stigao klip, a ona je Luku zvala zete, a onda i Stefana ja mislim da tu ima nešto dublje, a bezano je za Kiju i te stvari problači kao i moju majku - dodala je Jovana.
Nadica je neko ko napada Jovanu, a onda kada joj ova uzvrati ona se naljuti i ne prihvata, a prema Jovana je mnogo gora - rekle ja Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga