AKTUELNO

Lepi Mića branio misicu, Ermina Stefana.

Predstavnica sedme sile je u emisiji "Pitanja novinara" porazgovarala sa Stefanom Karićem, nakon što su se Jovana Ljubisavljević i Kristina Spalević suočile.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da... Poštujem što je tako odreagovala Jovana, ja sam joj dao za pravo da pomisli bilo šta... Kristina nije problem u našem odnosu, mi imamo veće probleme u našem odnosu. Ne možemo da nađemo neki zajednički jezik, ja nekad ishitreno nešto kažem, to mi je mana... Kada sam rekao da sam želeo da pokažem samo njeno pravo lice, to sam rekao u besu - rekao je Karić.
Da li je istina da je ti ne podnosiš? - pitala je novinarka.
Ne, da je tako, ja ne bih ležao sa njom u krevetu. To sam verovartno rekao u nekom afektu - odgovorio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskrena da budem, od njih nema ništa. Koliko god lepo izgledali. Ali ona je prenaporna. Jako je naporna, sve analazira, preokreće... Stefan uopšte nije jednostavan, težak je kao crna zemlja. Treba malo da gleda kako će da reaguje... Ona kada krene, ja prva komentarišem, prevrćem očima, pitam se da li je moguće da to priča... Ja Stefana nikad nisam trovala, samo komentarišem njeno ponašanje za crnim stolom. Mora da spusti loptu ako želi da bude sa čovekom u koga se zaljubila... - ubacila se Ermina Pašović.
Ne mora da spusti loptu, ja samo želim da bude iskreno i to je to... Mene spuštanje lopte nervira, to je foliranje... - rekao je Karić.
Ja se suzdržavam, jer sam imala dojam kao da je negativno nastrojen prema meni i da upiju energiju ljudi koji o meni pričaju negativno. Kao da ne dopušta sebi da me upozna onakvom kakvom jesam... Ovde me niko nije upoznao... Volela bih da me upozna u pravom svetlu... Dosta toga mi je dodeljeno, a moj odbrambeni stav je: "Da, jeste i?". 88% kuće me ne poznaje, a želim da me on upozna. Teško mi je da kažem šta zaista misli, on je eksplozivan i temperamentan... Onda ja gutam, gutam - pričala je misica.
Onda kaže ono na zidiću, to je za mene foliranje... Znači nije iskreno - dodao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne želim da izazivam reakcije kojih će on da se stidi. Niko ne zna pravu istinu, a svi daju sebi za pravo da i te kako komentarišu... Stefan im da legitimitet, devojkama koje me ne podnose, kada kaže neke stvari. Onda ja moram da sednem - istakla je misica.
Jovana se boji za svoju vezu, nema snage i hrabrosti šta misli. Stefan kaže nekad u besu šta ne misli. Posle kaže da je pogrešio. A Jovana se boji da je on ne ostavi. Oni se svađaju oko smešnih stvari. Jovana mora da zna sa kim se zabavlja, kakav je on dečko. Jovana, ne dozvoli da komentarišeš osobe i stvari koje njemu smetaju... Ona uvek pravi tu grešku. Stefan je težak, on traži, ispituje... I onda ispadne kao da je mrzi, a ko to ne zna, izgleda tako. Devojke ovde nju ne podnose, a ja im neću dozvoliti da je blate, dokle god sam ovde - smatrao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića sada pravi žrtvu od nje, ja znam šta on radi - smatrala je Ermina.
Ja nisam žrtva, ali vi preterujete - poručila je misica.
Mića ovde ima par miljenica, ima potrebu svim snagama da je brani. Ja ne želim da ih rasturim. Nije ni Jovani lako - govorila je Pašovićeva.
Vi njega gledate kao Svetog Petra, a ona vam je za sve kriva! Prate je, pišu joj datume, budalaština - poručio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.