AKTUELNO

Ovaj odnos posmatraju svi!

Nakon pauze za reklame, voditelj televizije Pink i novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević nastavio je da ispituje Paulu Hublin i Filipa Cara.

Šta se dešava sa vama? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo isti, eto, radimo iste stvari, volimo iste stvari, to nas je spojilo, shvatili smo da super zajedno funkcionišemo - rekla je Paula.
Mi nismo loši, mi smo ološi. Ona je meni najveći ženski prijatelj, volim je na poseban način, ona mi je prijatelj - prokomentarisao je Car.
Zašto onda imaš potrebu da se zaklinješ prijatelju da ćeš biti sam do kraja "Zadruge", pa se pokaješ? - pitao je Tanasijević.
To je bilo pre par meseci kad je on prekinuo sa Minom, ja sam završila sa Tomom, pričali smo kako smo se prikazali u najgorem svetu i tad smo odlučili da do kraja budemo sami, da pokušamo da se popravimo, nismo se družali tog dogovora. Ja njega stvarno volim kao prijatelja, kao i on mene - rekla je Hublinova.

Foto: TV Pink Printscreen

Opet vas pitam šta se događa među vama? U ruci u digitalnom formatu imam pismo Paule za Filipa Cara, zanima me šta ste pisali jedno drugom... - rekao je Darko i pročitao pismo, koje možete videti ispod ovog citata.
To je pesma, znaju zadrugari da je pesma puštana, pustili su deo pesme, ja sam sedela ovde i pisala. Mnogu da donesem i drugih sedam papira, gde sam pokušavala da se setim ostalih tekstova pesama. To mi je obezbeđenje juče uzelo dok sam čitala. Ta pesma nema veze sa Filipom - rekla je Paula.
Mi smo samo prijatelji - pravdao se Car.
Ta pesma ima više veze sa Franom, budimo realni, ako bi neko povezivao tu pesmu, povezao bi je sa Franom, a ne sa Filipom. Da sam znala da će mene povezivati sa Filipom Carom... Meni je ovo smešno, tako su i Moniku i Cara na početku, kada su imali konekciju... Ali dobro, vreme će pokazati - dodala je Hublinova.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve se nekako poklopilo ovih dana, možda ti na kraju budeš Paula Car - prokomentarisala je Dušica Jakovljević.
Mi smo prijatelji, ostaćemo tako do kraja života. Očito dajemo ljudima za pravo da misle da smo par, neka, evo, bolje to nego da nas povezuju sa drugim ljudima, da imamo drame, probleme, stresove... - rekla je Paula.
Ja sam pogrešio ovo sa Sanjom, treba da razgovaram sa njom, videću kako će biti. A ovo mi je fascinantno, koliko ispada da smo Paula i ja loši... A neki drugi ljudi, imam osećaj da ovi ljudi nekako kroz nas... - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Paula, možeš li samo da mi objasniš kako pišeš pesmu navodno za Frana, a daješ je Caru? - pitao je Darko.
Nisam je pisala Franu, nego rekla da može više da se posveti Franu... Pisala sam je sa Sanjom, a sedela sam sa Filipom kada sam je čitala... - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.