AKTUELNO

Žestoko.

Trenutno je u Beloj kući napeto, zbog emisije "Pitanja novinara", a naredno pitanje je postavljeno za Aleksandru Nikolić: "Tvoje ponašanje je jako čidno, odaješ utisak da nisi zainteresovana za Janjuša, dok je tu Maja koja se bori kao na primer i Tara, ali to kod tebe nije slučaj?"

Foto: TV Pink Printscreen

Na mene utiče mišljenje drugih ljudi, koji mi pričaju kako sam luda i kako se ponižavam. Ja ništa ne uradim, ali mi je jako teško kada gledam njega i nju kako leže zajedno u krevetu, a ja njega volim. Ja nisam digla ruke, razgovaraću sa njim i videćemo šta je najbolje. Ja sam sigurna i verujem u to, da budemo mi u vezi ona će to isti da radi! Ja ne znam šta treba da joj radim, ja mislim svojom glavom i želim da budem sa njim! - rekla je Aleksandra.
Moraš da se boriš, jer oni mogu da rade šta hoće - vikao je Mića.
Ja razumem da to tako deluje, ali ja znam šta želim i njemu verujem! Pričaću sa njim, biću iskrena i pričali smo malo pre - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je završena priča, sa Aleksandrom sam i ne zanima me da joj ona puni glavu. Borim se za Aleksandru, i samo za nju, i Maja me više ne interesuje - rekao je Janjuš.
On je neverovatan čovek i ja sam uvek za pravu ljubav - rekla je Maja.
Ona mi priča kako će biti u izolaciji, i da će tamo ostati celu noć! Ja to ne želim! Maja sve radi namerno, kao i kada je bila sa Čorbom ona ima neartikulisane pokrete, ja se ženim i kraj! Može li Aleksandra da bude večaras kod mene - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detalnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga