AKTUELNO

Tutnjilo!

U toku je porodični sastanak, a zadrugari biraju tri najdrskije osobe među njima, zbog čega je došlo do mnogih sukoba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mislim da Jovana misica ima to u sebi da spušta, ja se tako isto kao i ona branim, zato mislim da je drska, da bi odbranila sebe, Tara, ona je drska sama po sebi, ali to joj dobro stoji - izjavio je Neca.
Njoj smeta kada god ja prođem, drska je, to je neka uzajmna drskost koju mi imamo. Druga osoba je Neca, gde je Neca, kada vidim Necu, ja dobijem to. Treća osoba neka bude Kenan, eto, ćao - izjavila je Monika.
Neću navoditi Mišela, Tara je neprikosnovena, ima i pozitivnu i negativnu drskost, ona ima netrpeljivost prema svima, prema nekim ljudima je blaža, druga drska osoba je Monika. Ona ne je*be živu silu. Ona se tu šunja - rekla je Zorica Erić.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica Kemez ustala je za crnim stolom i ušla je u brutalan sukob sa Filipom Carem.

Počeo si da imaš i mimike kao Vladimir, mislim da si i bio zaljubljen u njega! Evo, najgora sam i šta mi možeš? - počela je Milica.
Meni si najbolja, ja te gotivim, nego udaraš opet na mene! Ja nisam bila u Bujanovcu i Švici - uzvratio je Car.
Pričate o kriminalu, ispraste mi mozak bre! Ti ulaziš u pušionu ispred drugih ljudi, niko te ne zanima, sto puta sam te zamolila da mi se ne obraćaš, nemaš poštovanja ni prema kome ovde, ne zanima te da li je neko nečija devojka - nastavila je Milica.
Ti si bila drska ljubomorna prema meni. Kada sam imao pitanja novinara sa Sanjom, vratite da vidite kako je bila ljubomorna. Takođe, Ermina zna da bude drska, ponaša se kao da mi neki ljudi, okej, može tako da se ponaša prema novim ljudima, Nataša je isto drska, ona je drska prema ljudima koji su joj najmanje krivi i koji joj nisu ništa radili na žao. Ti si pokvarila poligraf, pa si priznala, poligraf je eksplodirao od tvojih laži, Ermina zaboravlja ko je i šta je - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga