AKTUELNO

Ona za to vreme spavala.

Zadrugari danas u okviru zadatka Velikog šefa biraju osobu koja je najdrskija. Naredni zadrugar koji je imao reč bio je Kristijan Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi smo mi po malo drski, Monika nema premca, Neca isto, on zaboravi kako treba da se ponaša, nema on te godine. Tara, Neca, Miljana Kulić, ona sve prevazilazi, ona bude na niskim pobudama drska, da vi birate da li da se branite agresijom ili da odete u ludnicu. Skoro su svi drski, jer ljudi ne kapiraju kada je nešto upućeno na njihov račun, a kada je globalno. Marko Đedović ima arogantnu drskost, Tara klinačka, a Neca čisto klinačka - govorio je Krristijan.
Što se mene tiče, ja sam sunce u odnosu na prošlu godinu. Ja neke ljude neću da nabrajam, jer neke ljude ne želim da prokomentarišem. Ne pada mi na pamet da mnoge ljude koje ne smatram normalnim, da komentarišem. Lisica je drska, ali to je top za rijaliti. Ona drsko ustaje, kreće ka nekom. Sada mi je to simpatično, a na početku me nerviralo. Druga osoba je Rialda i Tara. Rialda ume da bude drska u svojem ponašanju, izlaganju. Misica voli da bude drska i da ponizi - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Navešću Taru, Necu i Rialdu, osobe koje ne prihvataju kritiku, ustaju na bilo šta što se kaže, za njih... To je to - rekla je Maja Marinković.
Neca, Rialda i Tara. Slažem se sa Brendom, jer me navela za te trepavice u utorak. Tara je broj jedan, generalno je takva, po prirodi baš. Imale smo par sukoba kada mi se unosila u facu, napadala me u kupatilu, šamarala, čupala, uvek je navodim, i Ermina i Paula - govorila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: D.B.

#Zadruga