AKTUELNO

Doživeli oboje neprijatnost.

Nakon nominacija, u Belu kuću je stiglo obaveštenje da počinje Igra istine, a sam početak najavio je buran nastavak večeri. Nakon što su se strasti smirile, napravio se novi haos između Nataše Radan i Sandre Rešić, pa je Nataša postavila pitanje Filipu Caru.

Pojasni mi tvoj odnos sa Sanjom,jer se svakog dana se mirite i raskidate. Sinoć je bila u krevetu kod tebe, mislim da ste bili previše bliski. Priča se po kući da ste bili intimni, i da li ste sada u vezi, kakva su osećanja?
Ona je rekla da će raskinuti sa mnom ako ne kažem imena sa kim sam bio. Na momente osećam da bi se svađala. Kad smo ležali, posvađali smo se oko toga. Trebalo bi razgovarati sa njom, ona mi se stvarno sviđa. Ali ne znam, emotivno sam sje*an, sad sam bolje što se tiče te neke agresije, ali mislim da nakon Mine, koji je ostavio posledice, ne osećam se dobro. Treba mi vremena, i mislim da nisam spreman na to, nisam trebao možda ni ulaziti u nešto. Nije mi potrebno da budem sa nekim, a onda mi se ona svidi. Nemam emociju ni prema kome u kući - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Jutros sam se iznervirao, legla je pored mene, pa me isprovocirala me kad se nasmejala na Matora. Da je taj neko preko puta mene, i da se smeje, da sam na njenom mestu meni bi bilo neprijatno - nastavio j Filip.
Meni je bilo neprijatno, da ne bude posle da gledam. Glupo mi je koliko nema ni srama ni blama, nema osećaja za to. Nije to stvar da li meni smeta, nego je stvar osećaja - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga