AKTUELNO

Nije zaboravio njegove reči.

U toku su Nominacije, a zadrugari večeras biraju između Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković. Na red da nominuje je došao Kristijan Golubović.

Sećam se nje kao devojčice, njoj fali ta očinska figura. Nijedan partner neće biti njen Taki, neće joj ispunjavati sve zahteve, nego će morati da se prilagođava tom nekom. S druge strane, imamo Janjuša, koji je imao prilike da bude u visokom društvu, vrhunski sportista, reprezentativac, ali on je ušao u jednu bitku, u kojoj je izgubio svoje ja. Oboje su izgubili to svoje ja. Njegovo ja se izgubilo onda kada mi je jednom na krevetu rekao: Kunem se u moju Krunu ako još jednom pogledam Maju, da mi pljuneš u lice i kažeš da sam loš čovek. I zbog toga ću da ga pošaljem u izolaciju. Ti si pustio suzu za ovu ženu, koja za tebe ne vredi ni pet para. Mi muškarci ne možemo da pređemo preko onakve prevare, kada na metar od tebe se dešavalo ono sa Čorbom. Toliko iskustva u životu, a dozvolio si da te poliva kao zadnjeg kera. Tada ti pamtim to. Eto - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da su najbolji kad su odvojeni. Više bih da kritikujem Maju. Ona iz greške u grešku ide. Ona posle svega sa Janjušem, više je ranjena. Sebi je dala za pravo da nastavi sa drugom vezu, ali nisi otišla napred, nego si unazadila. Janjuš, posle svega, ne znam odakle mu osećaj više, to je više navika... Majo, s tobom sam više provodio vreme u pabu, ne mogu da te pošaljem u izolaciju, pa ostavljam tebe - rekao je Mišel.
Počela sam više vremena da provodim sa Majom. Janjuš mi je super lik. Kod nje sam naišla na hladan talas, ali je dobra osoba, pa nominujem nju - rekla je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga