AKTUELNO

Osveta!

U toku su Nominacije u Beloj kući. Zadrugari večeras biraju između Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković. Na red da nominuje je došao Anđelo Ranković.

Pitao sam ih koji put su nominovani. Moje mišljenje se nije promenilo. Janjuš i ja nikada nismo imali konflikt niti ćemo imati. On je najgotivniji lik kada je ovakav, on nekada nama nije prijao kada je bio u nekim odnosima koji mu ne prijaju. On je sa Aleks isti kada je i sam što je meni sjajno. Maja mi je draga, ali sam čuo da nije bila ovoliko luda ranije. Ona je prema meni super, i mislim da je jako dobar čovek. Janjuš nije glup on je prepoznao njene kvalitete i verujem da ih ima. Pošto sam Maju slao dva puta, sada ću Janjuša - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću koemntarisati njihove odnose niti nešto tako. Janjušu sam zamerila kada me je poslao u izolaciju i dao mi je najmanji budžet kao moj najbolji drug. Zameram mu što meni nije verovao da nisam učestvovala u krađi njegovog novca, a i poslao me je u izolaciju tada. Sa Majom sam sada super, i mnogo je volim i draga mi je, zato šaljem Janjuša - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Nominujem Janjuša, jer Maju više volim - rekla je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga