AKTUELNO

Krenulo žestoko.

Počele su nominacije, a zadrugari biraju između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. Sledeći koji je izneo svoje mišljenje o njima bila je Miljana Kulić.

Što se tiče Maje i Janjuša, imala sam par sukoba. A što se tiče njihove priče, mislim da je bolesna. Nikada ne bih glasala za njihovu ljubav. Meni je Maje žao, poznajem je, znam kako se oseća i šta misli i želi, a to je gospodina preko puta. Ići ću srcem, šaljem Janjuša u izolaciju - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče nominacija, s Majom imam dobar odnos, ona je neprijatelj mog prijatelja, ne provodimo vreme zajedno, ali nemam ružno mišljenje o njoj. Ima neke momente, ponaša se kao prava damica, ali u nekom trenutku poludi. Izgubi se, uhvati je emocija prema Janjušu. Svi mi grešimo, pa i ona. Janjuš je dobar prijatelj Alenu. Ima dobar smisao za humor, nekad neslan, ali dobro. Taj odnos sa Majom je bio iskren, a poslaću nju, sačuvaću Janjuša - rekla je Maja Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao bih pun mi je kofer Maje i Janjuša, oni su kao ljubavni par, pa trojka, pa raskidi, mučne scene, pa hoće, neće. Maji sam danas držao predavanje. Nju sam upoznao u dvojci, izabrala me je da joj budem prijatelj. Isprozivana je bila, pa sam i ja odlučio da se družim sa njom. Janjuš mi je pomogao malo da se adaptiram na četvorku, bio mi je podrška, sjajan je lik, ali sam shvatio da ga ne poznajem. Posle onih scena iz izolacije, filmske, ljubavne, ulazak u vezu sa Aleksandrom, on je meni potpuna enigma. Njega šaljem u izolaciju- govorio je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga