AKTUELNO

Od starta žestoko!

U Beloj kući su upravo počele Nominacije. Večeras zadrugari biraju između Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković. Voditelj Darko Tanasijević, je pozvao prvog zadruagra da nominuje a to je bio Marko Đedović.

Janjuš i Maja su meni tema već dve godine, sve sam već rekao o njim, i svašta se tu dešavalo. Janjuš i ja smo u super komunikaciji ove godine, nismo imali nijedan konflikt do sada, Super smo i nadam se da će tako i ostati. Sa Majom je isto tako, stalno pričam o njima i u klipovima, i na pitanjima. Maja je meni jako draga, ali ona nije normalna. Tu se ne zna šta se dešava, a ovo Aleks Janjuš, to je njena krivica, ona nema lošu dušu, ali ona poludi, žao mi je zbog mnogih stvari, ali ja njoj verujem kada ona plače, znam da joj je tada teški i to se vidi. Prošlog puta sam poslao Maju, pa ću sada poslati Janjuša - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

I sa Majom i sa Janjušem sam u super odnosima, Maju znam od ranije. Janjuš i ja smo se u početku svađali, jer mu nije odgovarao moj komentar, ali to smo rešili i u dobrim smo odnosima. Njih dvoje su pakao Vijetnama, ne znam šta da kažem i komentarisala sam ih više puta. Ovde bih se ponavljala za to. Drago mi je što je Janjuš iskren sada, i za Maju i za Aleks, ja njoj i verujem i ne verujem, povela bih je kući da je Cica prevaspita. Njih dvoje moraju da se razdvoje. Do sada sam slala Janjuša, ali sada ću poslati Maju

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga