AKTUELNO

Kolaps pred kraj emisije!

Pred sam kraj današnje emisije "Gledanje snimaka" prikazana su dešavanja sa Rajskog ostrva, kada su zadrugarke pohvalile Sandru Rešić da je počela da sija od kako je prisna sa Anđelom Rankovićem. Podsetimo, Sandra je danas stavila tačku na odnos sa Anđelom i Natašom Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je da je tako bilo, ali Sandra više neće da provodi vreme sa mnom, to je to. Pitajte nju - rekao je Anđelo.
Nisu joj potrebne spletke i ogovaranja - dobacio je Đedović.
Koji problem ti imaš sa mnom? - upitao je Ranković.
Pa tvoja konkubina ide i ogovara po kući, uvek to radi. Zato što ne umeš da definišeš svoje odnose, nemaš stav. Blamiraš se druže - dodao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam saznala sve šta je Nataša pričala u poslednje vreme. Sve i da su me slagali ljudi, Nataša je danas imala 4 sata da me pita ko mi je to rekao, a bilo joj je bitnije da se opravda Anđelu. Nijedne sekunde mi nije prišla da me pita ko mi je to rekao, ako nije istina. Rialda se danas naljutila na mene što sam rekla to u radiju. Ja sam Nataši bila drug. Ne bih prestala sa Anđelom da se družim, da nisam Natašu smatrala drugom. Od danas je više ne smatram. Žao mi jer sam Nataši bila drug! - pobesnela je Sandra.
Drugi put ovo radiš za pet meseci, nemoj posle opet da pričaš da ti je žao - dobacio je Anđelo.
Ti si rekla da ćeš da se povučeš kada se zaljubiš, danas si se povukla, znači da si se zaljubila - smatrao je Lepi Mića.
Ja sam danas izgubila i druga i drugaricu. Nataša mi se klela da joj ne smeta, a onda ide po kući i priča svašta! - nastavila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.