AKTUELNO

Drama na početku emisije!

Upravo je počela emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Milan Milošević najavio je prvi klip za danas. Zadrugari su gledali kako Jovana Ljubisavljević ljubomoriše na novu zadrugarku Kristinu Spalević, zbog toga što se sunčala sa Stefanom Karićem, dok je ona spremala doručak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u šoku, ne znam šta odmah ovo prebacivanje za kuvanje jaja - rekao je Karić.
Ja znam da kuvam - našalila se Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ljubomorna na sve živo, ali sam se iznervirala. Razmislila sam da li imam pravo da ljubomorišem, jer nismo u vezi, ali sam se jako iznervirala. A za jaja sam se iznervirala, uzela sam da napravim doručak, nisam lepo spremila, pitala ga da li da bacim, on je rekao da da - rekla je Jovana.
Meni ovo nije smešno. A posle smo pojeli jaja. Vidiš kako to ispada... - dodao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Čiča, riča i gotova priča što se tiče Jovane i Karića. Jovana je jako perfidna, zna svaki pokret, ja sam je branila kada su je čoporativno napadali. Stefan se jeste sunčao sa Kristinom... - krenula je Miljana Kulić.
Odakle ja znam njene namere? - pitala je misica.
Ja nisam došla kod njega, nego on kod mene - dodala je Kristina.
Devojka je videla da ležoš kod nje, iskoristila je to u svoju korist. Jovana je perfidno odradila ovo, videla je da ležite, ovo ide u njenu korist - istakla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam druželjubiv dečko. Nisam znao da joj to smeta, a mi nismo u vezi. I meni su mnoge stvari smetale - poručio je Stefan.
Stefan i ja smo dovukli peškire tu do ćoška i ja sam mislila da će biti tu negde pored, a onda je on otišao kod Ane i kod nje. Sedala sam namerno pored da vidim da li će me pozvati, čekala sam 10 minuta - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih i devojku i Nenada bacila u jezoro, odakle pravo? Zašto devojka koja zna sve, pratila je rijaliti, komentarisano ovde da je davala izjave da će da rasturi veze... Ja ne bih potencirala razgovor sa nekim ovde ko je zauzet. Evo, Janjuš i Aleks su zajedno, ona komentariše Janjuša da je simpatičan... To mešanje u veze... - ubacila se Tara Simov.
Evo ja sam shvatila da mi se sviđa i da ću da se borim za tu ljubav. Ti imaš svog momka, njega gledaj - poručila je Kristina posle komentarisanja.
Svako ima pravo da mu Stefan bude simpatičan, ali Stefan je u vezi... Devojke mogu da rade šta hoće... Ja mogu da mu sednem u krilo, a na njemu je da li će da me odgurne - istakla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima pravo devojka, slobodna je - rekla je misica.
Mi ovde živmo svi zajedno. Ja sam ovde skoro pola godine u vezi, meni imponuje kada mi neko kaže da mi je dečko lep. Sada pitam Aleks da li se uvredila što je neko rekao da joj je dečko lep? Sanja došla da me masira u gaćama, ja nisam u životu pomislila nešto, a sigurna sam u svoj odnos - istakla je Rialda.
Tara lepo reaguje, to znači da joj je stalo - dobacio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.