AKTUELNO

Biće haosa!

U toku je emisija "Delegati", a voditelji Janjuš i Filip Car ugostili su Boru Santanu, koji je otvarao i anonimne poruke koje su tajno pisali zadrugari.

Dokle ćeš da se foliraš više i da glumiš prijateljicu Nataši? Znamo svi da ti se Anđelo sviđa, budi jednom iskrena, nemoj da glumiš Đedovića - pročitao je poruku Bora, pa prokomentarisao:

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra se dosta smirila, deluje kao da se zaljubila u Anđela, to svi komentarišu, to se vidi, svaka reč joj teško pada. Ovo je sigurno pisao neko od njenih drugara. Ne sme to da stiska u sebi. Šokirala nas je kada je rekla da će da se odalji od Anđela, to znači da ne može da se iskontroliše... Evo dolazi april, mesec kada se najbolji prijatelji raštrkaju - dodao je Santana.
Rialda, ne znam zašto veličaš Kenanovo ponašanje i da ti prija odnos sa njim, kada znamo da napolju imaš totalno drugačije momke, kriminalce i svakakve glava - pročitao je narednu poruku Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi moj, ovako nešto nisam osetila. Ostatak vremena želim da provedem sa tobom kao i do sada. Volim te - pročitao je narednu Janjuš.
Aleks, dokle ćeš da se foliraš, sinoć ste ti i Janjuš imali s*ks! - čitao je Bora.
Umri, skote jedan, sram te bilo - čitao je dalje košarkaš.
Brendone, dosta si se folirao, svi znamo da si se zaljubio u Necu - pročitao je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednoj poruci neko od zadrugara je poručio Caru i Pauli Hublin da priznaju emociji, dok je u drugoj neko prozvao Nadicu Zeljković da želi da privuče Kijevce i da neće biti pobednik.

Mina i Fran, prelepi ste, idemo do kraja, Mina do pobede - pročitao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.