AKTUELNO

Au, druže!

Maja Marinković nastavila je da ide od zadrugara do zadrugara i vrtela jednu te istu priču u krug o Marku Janjuševiću Janjušu, isticajući da je on gori od nje, jer je pogazio svoju reč da neće ulaziti u emotivne odnose sa drugim devojkama na njene oči, a opet je ozvaničio vezu sa Aleksandrom Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti znaš da sam ja bila u pravu, je l' vidiš da sam bila u pravu, ženu nikad ne vara intuicija, ne bih imala problem, nego je on pre toga, dva sata rekao da nikada u životu ne bi bio sa nekim kao što sam ja to radila - ponavljala je Maja.
Tvojim odgovorima je bilo kao da ti njega hoćeš da čačneš, pa je on iz revolta, znaš? Ti umesto da budeš manja od makovog zrna dok on priča i plače, ti ga provociraš! - uzvratila je Milica.

Potom je Maja otišla u Belu kuću, pa je sela sa Draganom Mitrović, Teodorom Bilanović i Zoricom Erić i savetovala se sa njima.

Pusti ga da bude sa kim hoće! - povikala je Dragana.
Nemoj da se dereš na mene! - odbrusila je Maja, te ju je Dragana napustila.
Ja tebe razumem, ali sad je gotovo, nemoj dalje praviti budalu od sebe, imate i ti i on pravo na život i to je to! Ti si ga naterala Majo, ti si ga isprovocirala, Majo! Koliko puta sam ti to rekla?! Zamisli, ti si njega čupala za bradu! - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni svi u meni pronalaze grešku! Smeće, kao da je naš odnos bio idealan! Znaš li kad bi se ja zadovoljavala sa nekim ko je ostavljen do dna? Da znam da voli drugu neku, da budem nekome utešna nagrada? Znaš li ka? Nikada! - rekla je Teodora.
Ali ti si prva uradila grešku, ovaj put jesi! - pravdala se Maja.
Nikad ga prevarila nisam, ovaj put nisam - brecnula se Maja.
Ja bih izludela da sam prisustvovala ovim klipovima, da sam na Aleksandrinom mestu. Oni su sada u vezi, ali razumem i njega da je hteo da proba još jednom, pre nego što uđe u odnos sa Aleksandrom, tako da to je okej! Imala si priliku da se pokaješ, da si htela, reći neke stvari. On tebe voli, ako bi ti orpsotio ovo, pristao bi na sve - rekla je Paula.
Ma, kakvi, da je ušao u neki odnos, ne bi prekinuo odnos sa njom! - kudila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nisi bila divna bajna, on nije bio divan, ni bajan, ali ti si ovde napravila nešto, a on nije - rekla je Paula.
Napolju jeste, nalazila sam mu poruke, dolazio je pijan, kockao celu noć, ja mu našla poruke gde ga je jedna riba dovezla do poal puta od mene. Slao Šopićki poruke, nije ona kriva devojka, ja zbog Aleks nijsam pravila bezveze scene, ja sam osetila - nastavila da se pravda Maja.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga