AKTUELNO

Neverovatno!

Maja Marinković ovo jutro obavila je razgovor sa Markom Đedovićem, pokušavajući da pronađe rešenje zbog ljubavnog problema sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko je plako, on je samo potvrdio moje reči, koliko god ja bila loša, on je gori od mene. On je rekao da nikada na moje oči ne bi mogao da bude sa bilo kim! I posle toga ustaneš i smuvaš se sa nekim, što je u utorak ležao sa mnom i spavao i pričao i plakao? Posle deset godina braka, žena ga izbacila, ja ga izbacila iz izolacije. Prvo sam pričala lepo sa njim, on mi je rekao da je to naš poslednji razgovor, a preko stola mi dobacivao ,,Da li me voliš, volim te", što je opet legao sa mnom u krevet, koga ti zaj*bavaš?! Šta znači ovo sad? - govorila je Maja.
Da li se on sprdao sa tobom, ili tad, ili sad tera inat, nema trećeg
Da se sprdao, ne bi plakao tako kao malo dete. Ja znam da me voli, on meni kaže da me je do juče voleo najviše. On je gori od mene, potvrdio je moje reči, nisam ja bez razloga pravila sve te scene, ja sam to osetila! - dodala je Maja.
Ne znam Majo, ono juče sve, i sad ovo, ništa mi tuu nije jasno, ja te ljubavi vaše ne razumem - govorio je Marko.
On se njoj pravda juče za stolom, možda namerno to radi, misliš li da je inat? Misliš li da je toliko povređen? - nastavila je Maja.
Iz inata je ušao, e sad šta osećaju, to Bog zna, posle one priče, onih klipova, on je sa njom ušao u vezu! Da ga je ono sinoć poguralo, jeste - objasnio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga