AKTUELNO

On mu je trn u oku.

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a naredni klip koji su zadrugari imali prilike da vide, ticao se igre koje su zadrugarke igrale na Rajskom ostrvu, i izbora muškaraca Milice Kemez. Komentar je imao Bora Santana.

Kakav Car, Čorba, njoj je samo Vladimir pred očima. Namerno je promenila. Rialda je prava drugarica, ona je najveći rijaliti igrač, kao i Teodora. Ja sam video koliko ima sati odavno. Volim ja nju, ali nikada neću biti s njom. Kod mene je odavno tačka stavljena. Ja imam svoje razloge - rekao je Bora.
Vladimir je najodvratniji za vezu, nikada ne bih bila sa njim. Sto puta sam ti rekla da mi se ne sviđa niko i neću biti ni sa kim - dodala je Milica.
Pa ti bi se ubio kada bi Milica imala se*s pred tobom - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica nije htela da igra igiricu. Ne znam zašto se ti pravdaš kada je bila igra. Evo moj dečko meni ne pravi problem - govorila je Rialda.
Ja nisam mogla da vidim kako se ponaša prema devojkama. Ja sam bila prva devojka s kojom je bio ovde. Ja jesam pokušavala da uđem s nekim u vezu, ali nisam mogla. On je mene napolju prevario. On mi je rekao da nije imao devojku, ali me je lagao - rekla je Milica.
Nisam, nismo bili zajedno. Ja sam tu devojku prevario s tobom - dodao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nju volim, ali me iznervira ovako. Sve polako, možda ja hoću da vidim kako stoje stvari, pa kad povučem crtu - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta

Autor: I.P.

#Zadruga