AKTUELNO

Nisu iznenađeni.

Emisija "Gledanje snimaka" je nedavno počela, a sledeći klip koji su zadrugari imali prilike da vide, bio je nastavak ljubavne drame Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, koja se dešavala ovih dana u izolaciji.

I ja sam znao da prevarim, ali bilo je kratkog daha. On mi je drug, kao i Ša, pa ne mogu da kažem... Ali znam šta misle, a ne znam šta rade. oni se vole, to svi znamo - govorio je Kristijan.
Oni će biti pre ili kasnije zajedno. Janjuš je zreliji i svesniji u toj priči. Otvoreno joj objašnjava šta je izgubio, a ona je ta koja pravi problem, jer je nesigurna u sebe i posesivna, mora da poseti psihijatra. Janjuš je prešao preko toga, ali nije mu bila dovoljno uverljiva, niti pokazala pokajanje za to što je uradila. Oni će biti zajedno, do kraja rijalitija. A postoji i opcija da je to Janjuševa igrica, da hoće da joj vrati na neki način - pričao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

To je ono što je njena nesigurnost u sebe i njega, to je početak kraja. Toliku ljubav neće moći da održe. Janjuš je mnogo iskreniji, potpuno ga razumem odakle dolazi i njegova ljubav i bes. Pomenula sam i Aleks, mislim da mu je žao što on ne može da nastavi dalje, jer je Maja blizu, ne može da se bori sa tim što su lagali ovde nekoliko meseci, da su presekli. Ali neće to da se završi dobro - rekla je Sandra.
Maja i Janjuš će biti zajedno, kada? Nisam vidovita. To je bolesna ljubav, kao i ja što sam bila. Oni su jedno za drugo, i treba da budu zajedno. Nije slepa Aleks, treba da se povuče, i svadba treba da bude između njega i Maje. Žao mi je što se sprda sa Aleks - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je bolesno, sećam se Majinog odnosa sa Čorbom, rekla sam da mi je bilo drago što je oprala janjuša, ali da mi je neko rekao da će posle svega opet... Razočarala sam se - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta

Autor: I.P.

#Zadruga