AKTUELNO

Nema reči!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Nakon snimka na kojem su Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš , voditelj Milan Milošević je tražio komentar od Marka Đedovića. 

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je jedna bolesna ljubav, i on nju voli i ona njega, ali ponos je tu. Od ove normalne ljubavi napravljena je patološka ljubav. Jedino rešenje je da on bira stvar koje će ga manje mučiti. On bira što mu više prija a manje muči. Janjuš je to sam rekao, ali ja mislim da on neće nju nikada moći da ne voli, on je izgubio brak zbog nje, izgubio se sa njom, zbog nje. On se prošle godine svađao sa svima zbog Maje, ali nisu mogli u toj prašumi emocija da nađu put, a onda je shvatio da Maja ima takvo ponašanje - pričao je Janjuš.
Nije mi prijatno tako nešto da gledam, nemam komentar, niti želim - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni ne mogu jedno bez drugog, na klipu se vidi njihova emocija. Oni se stalno ispituju, igraju te neke igrice i uživaju u tome. Mnoge su se stvari desile nakon njihovog odnosa. On je video kako se Maja ponižava da bi ga povedila, a onda je molio da se pomire. Maja zna kako da radi sa njim - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga