AKTUELNO

Sanji bilo najneprijatnije!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje bilo je postavljeno za Milicu Kemez.

"Kako komentarišeš to što je Car rekao da je mogao da bude sa tobom samo da je hteo?" - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Muškarci moju ljubaznost izgleda... Ja sam njemu sto puta rekla da ne baca takve fore kada je govorio da sam najbolja, da sam posebna, da se izdvajam, da sam divna, vredna pažnje, mama mu se zove Milica...On je meni bacao neke fore sa Vladimirom, i uvek sam mu govorila da se ne šali na tu temu, a ne znam na konto čega je to shvatio tako. Ne znam zašto se ograđuje od tog odnosa - dodala je Milica.
Ja kada sam mu zamerila Milicu, rekao mi je prvo da se sprdao, ali kao da je hteo da bude sa njom, bio bi - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo rekla da mi je zanimljivo da se sprdamo, a kada se okrene kamera, on bi kao da se ljubimo u šteku. Meni to više ne prija, i rekla sam da to nije fer prema Sanji. I kada je bio postavljen sa Sanjom u izolaciju, rekao je kao da je mogao sa Milicom i ostalo. Ja se ne ograđujem da nisam pokušala, ali sam videla kakvo je ponašanje njegovo, on je super momak, ali da preteruje sa šalama, da - dodala je Kemez
Isto mi je rekao za Milicu da i te kako baca fore, a zanimljivo mi je da sve devojke moraju da se prime na to. On ima intuiciju i ako dobije fidbek on pokušava. Milica je dala povod sa svojom ljubaznošću - rekla je Ermina.
Nije ljubazna, pre sedam dana mi je rekla da sam pi*ka - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako vidiš da ti se neko nabacuje pedeset puta, ne kažeš mu: "Nemoj" tako mu daješ još prostora - nastavljala je Ermina.
Ne možeš tako da pričaš! Ja sam prvo mislila da se sprda, a onda sam shvatila da uporedo muva i mene i Sanju. To je bila sprdnja app - pravdala se Milica.
On će to upoprno pokušavati! - dodala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da sam se borio za našu ljubav, da bi istrajala u bilo kom momentu. Milica je sama rekla da to ne radim jer je bila emotivno loše, a i ja sam loše. Tako da bi mogli da smo hteli... rekla je da je neke reči bole, i kada mi ona bilo koji povod da, kontru ili osmeh, meni to znači korak dalje - ubacio se Car.

Detaljnije u nastavku.

Autor: D.B.

#Zadruga