AKTUELNO

Drama i dalje traje.

Tara Simov je odlučila da iznese drugačije mišljenje od Nenada Aleksića Ša u emisiji "Pitanja gledalaca", koji i dalje tvrdi da nije prevario suprugu i da nije imala razloga da se razvede od njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću ukratko reći svoje mišljenje na ovu temu. Rekla sam i Nenadu svoje mišljenje. Kada se pokrene ova tema, ja mu kažem da se ne slažem sa njegovim izlaganjem i mišljenjem. Rekla sam mu milion puta, supruga je imala pravo da ga ostavi. Ja ne znam detalje njegovog braka, ali stavljam sebe u poziciju. On priča kako ga je ona ostavila, dala ljudima za pravo da "uriniraju" po njemu, kivan je zbog toga. Sada mogu javno da kažem Nadici, koja me je pitala šta bih ja uradila da sam na mestu njegove supruge. Ne bih ga ostavila preko Mine i drugih ljudi. I te kako je pristojno njegova supruga odreagovala u ovoj situaciji. Ja bih napravila opšti haos. Ne moraš da uđeš u fizički odnos, dovoljno se videlo da ga ostavi. On je besan iz svojih razloga zbog dogovora, ja se ne slažem sa tim mišljenjem. Supruga je imala pravo da ga ostavi čim je videla emociju prema drugoj osobi. Imala je puno pravo. Naše noći su se svodile na rasprave. Prvi put mi je rekao da me voli na "Ljubavnoj Izazoviziji", 14. februara. Pre toga su bili neki znaci, naznaci. Jednom sam ga pitala ujutru šta oseća prema meni, on je rekao ono što si pomislila, što si rekla Marku Đedoviću - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve se čulo šta ste šaputali, odakle vam potrebe da se perete? - rekao je Milan.
Pre toga je bilo sve nešto, hoće, neće da mi kaže. Ja sam ga davila da mi kaže. On treba da bude srećan što je njegova supruga ovako odreagovala. Ja nisam normalna, bilo koja druga žena bi drugačije odreagavala, ja bih spuštala bombe - istakla je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam jedno pitanje, da ga Ivana nije ostavila, da li bi ušao u vezu sa Tarom? Ne mogu tek tako emocije da se pojave - ustala je Sanja Stanković.
Emocije su postojale, ali nije se ništa fizički desilo. Mogu sada da kažem, da sam ga ja tako gledala, ja bih ga ubila, žena je tako normalna - odgovorila je Tara.
Ja i dalje stojim iza toga da mi je rekao da ušao iz inata u vezu sa tobom. Pre je igrao neki rijaliti, da se priča, a onda ušao kada ga je ostavila Ivana - poručila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

To samo Sanja može da izjavi - ubacio se Đedović.
Ja sam mogao da vodim rijaliti na drugi način da sam hteo... Ja imam pare, ne trebaju mi, znaš ti šta sve imam, Sanja - istakao je Ša.
Ovo je klasičan muškarac koji vara, mislio da će da zataška stvar, da će da vrati ženu - smatrala je Nadica Zeljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.