AKTUELNO

Car i Sanja govorili o vezi.

Emisija "Pitanja gledalaca" je u toku, a naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao, izazvalo je lavinu komentara za Crnim stolom. Pitanje je bilo upravo za jednog od najglasnijih učesnika Bele kućeSandru Rešić.

"Do kada ćeš da kriješ evidentne emocije prema Anđelu?" - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla, da kada budem imala nešto da kažem, ja bih rekla. Ja sam se smirila zbog drugih stvari, pa svodim račune. Ako se to desi, znaće Anđelo. Ja verujem da naše druženje svima izgleda... Prisni smo, i sve to, ali meni, posle nam fali samo kiša i poljubac na doku. On i Matora mi unose mir. Prija mi vreme sa njima, Rialda ima svoju vezu, nisam mogla sa njom, ali da, definitivno ću provoditi vreme sa njim - rekla je Sandra.
Slažem se sa ovim - rekao je Anđelo.

"Da li ste vi u vezi samo dok traje serija, tada ste samo zajedno?" - glasilo je pitanje za Sanju Stanković i Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja par noći spavam kod njega u krevetu. On spava popodne, pa ne možemo da se viđamo preko dana. Nećemo da budemo kao povezana creva ovde, tako da, nama je okej ovako - nasmejala se Sanja.
On stalno pita gde je Sanja, idi do nje - smejala se Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo mi je glupo, čudno pre ljudima - govorio je Car.
Ni ja nisam opuštena sto posto - dodala je Sanja.
Ja sma baš danas iskomentarisala, kada je Car danas ustao, gledao nešto, jeo, nije ni otišao do Sanje koja se sunačala na suncu - dodala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga