AKTUELNO

Bora imao zanimljiv komentar.

Emisija "Pitanja gledalaca" je u toku, a naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao, izazvalo je lavinu komentara za Crnim stolom. Pitanje je bilo upravo za jednog od najglasnijih učesnika Bele kućeMišela Gvozdenovića.

"Pokazao si da ti je Milica draga i posebna, zašto ne priznaš?"- glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Spajaju je za drugog muškarca svake nedelje, i meni je žao. Ona ovde nije prvi put, mora da se iskulira i da ne prihvata sve k srcu - rekao je Mišel.
Hvala Mišel na tome, ja sma i Čorbi rekla, on je rekao da ne može da utiče na tuđe mišljenje. Pokazao mi se ovde kao prijatelj, i kada je bila svađa sa Tarom i Ša, izvukao me je - počela je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ina draga, prija mi druženje, pričanje sa njom. Da nismo bili spajani, moglo je neko moje drugarstvo sa Borom da se ne kvari - dodao je Mišel.
On se plašio nekih prijateljstava ovde, nije hteo da bude blizak sa nekim, da ne bi bio povređen - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema on šta da kvari - rekao je Bora.
Ja sam rekao da je Milica najlepša na samom početku, plava, svetle oči, i jedna je od lepših devojaka ovde, ali je nisam odvajao da je posebna - dodao je Mišel.
Ja sam rekao da on nema šta da se ustručava, ne znam što se nisu na početku više družili Da sma ušao kada i Stefan, ona bi bila u vezi sa drugim, bila je gotova da se smuva sa nekim - govorio je Bora.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga