AKTUELNO

Sada je sve jasnije!

Sreda veče rezervisana je za ono čega se zadrugari najviše plaše, a u pitanju je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević je došao u Belu kuću, kako bi sva ona pitanja koja je milionska publika imala prilike da postavi na zvaničnoj Fejsbuk stranici RTV PINK, pročitao stanovnicima velelepnog imaginarijuma. Naredno pitanje bilo je za Minu Vrbaški.

"Zašto je Tomović juče nasrnuo zverski na tebe?" - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam imala lošu nameru, i ništa loše nisam rekla. Bilo mi je žao što je radio te gluposti, i komentarisala sam da ovo ne može da ga odvede nekuda. Rekao je da ne spominjem njegovo ime, i Miljana je onda stala pored njega, i rekla kako ga ja komentarišem. Njegov brat je pričao o meni, Paulina podrška - rekla je Mina.
Razlog je pominjanje njegovog brata - dodao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sedeli smo Fran, Mina i ja, i pričali smo. Vladimir me posle pozvao, i pitao šta ona priča o njemu, i ja sam rekla ništa, jer sma videla u kakvom je problemu. Sutradan je on došao do mene, i nastavljao da ispituje. Ja sam rekla samo da ona zna razlog zbog čega se sve dešava, i rekla sam da apsolutno sve zna. Kada je insistirao ja sam rekla, i rekla sam da sam čula da se svađao sa Minom, i zamolila sam ga da ne pravi dramu sa Minom - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam imala lošu nameru - dodala je Mina za kraj.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga