AKTUELNO

Tara priznala koliko joj sve prija.

U toku je emisija "Pitanja gledalaca" koja je nedavno počela,a voditelj Milan Milošević je sva ona pitanja, koja je milionski auditorijum postavljao za zadrugare, pripremio za stanovnike Bele kuće. Nakon mnogih pitanja koja su ozbiljno pomrsila konce pojedinima, on je pročitao naredno koje je bilo za Nenada Aleksića Ša.

"Da li i Tara treba da prešara tvoje uspomene sa stola, a tiču se tvoje žene?" - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam na tom mestu, ne podebljavam šta sam pisao, a ako ona misli da treba... - rekao je Ša.
On je precrtao ovo, kada je rekao da mu ne trebamo ni ja ni supriga. Njegova urezivanja nikada nisam tražila da skida. Ja sam obrisala samo datum, koji mi je tražio. Ja njemu jesam rekla da moram da mu priznam da su bila dva teksta, i neke stvari, i da su bile vezane za bivšeg. Ja imam te neke fore svoje, a on mene sada ubeđuje da je sve bilo za bivšeg. Evo ovde ima za nju "Nesanica", dodavao je neke stvari... - počela je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Precrtao si Taru i suprugu? - pitao je voditelj.
Oni su cirkus! - dodala je Matora.
Sigurno nisam rekla da je sve bilo za bivšeg. Đedović je sinoć rekao za ovo pisanje kao, nadovezao se na Nenadovo izlaganje, i on misli da sma rekla u besu. Ja sam njemu rekla da bih ga na mnogo načina turirala, zezala i vrtela, ali... Ja to nisam rekla, neka se zatvori ta tema! Ne svađamo se više, od petka - pravdala se Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga