AKTUELNO

Druge krivi za svoje greške!

Nakon pitanja koje je bilo postavljeno Marku Janjuševiću Janjušu, voditelj Milan MIlošević je pozvao Draganu Mitrović prokomentariše.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma ja sam znala da ona njega još voli. Prijao joj je Čorba, njegova pažnja, a ona se tako sklanjala od Janjuša, možda je i htela da ga pravi ljubomornim. Ja mislim da će njih dvoje biti zajedno, ne bih da me Janjuš zamrzi zbog nje, ali ono što sam čula od ljudi danas, ja sam povezala. Očekujem neko pomirenje, ali me zanima da li će Aleks biti i dalje bliska sa njim, ja ne bih to nastavila ali dobro. Svi smo primetili njihove poglede, gledaju se preko kreveta, samo čekaju jedno drugom da dobace - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je pitanje za Janjuša opet:

Kralju, šta ćeš sada, Aleks ili Maja?
Aleks biram za sve. Za ono što imam sa njom. Sa drugom je nepopravljivo, ona se ne menja, ona gura svoju priču, ja bih radije nastavio druženje sa Aleks. Moje srce je biralo, ali ja Aleks nikada ne bih ostavio - pričao je Janjuš.
Reci Aleks kao prijatelj, Maja kao emocija - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo ne mešaj se, pogrešila si i bezobrazna si - dodala je Zorica.
Jesam, ali neću ja nikome da ćutim. Ja neću da budem sa njim u vezi, jer on neće da prekine odnos sa njom - rekla je Maja.
Ja se družim sa Majom, ali sam na Janjuševoj strani. Ona ljubomoriše na Aleks, a bila je sa Čorbom. On je toliko stvari uradio zbog tebe, a ti njemu ljubomorišeš na Aleks, koja ti ništa nije uradila. Nisi iskrena i ozbiljna u ovoj situaciji. Majo nisi u pravu - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga