AKTUELNO

Bez suzdržavanja!

Maja Marinković ostala je nasamo sa Branislavom Radonićem Brendonom, te su popričali o njenom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti je? Razmazala ti se šminka, što plačeš? Majo, šta je sa tobom, devojko? Kaži, šta te boli?! Izvini, šta je sa tobom, devojko?! Šta te boli, Majo govori, koji ti je k*rac?! Sad se blamiram ovde, pričam sa tobom! Imala si top šminku, super haljinu, izgledaš kao za Noć veštica, šta hoćeš od Janjuša? - pričao je Brendon.
Ne znam zbog čega on meni dobacuje i dešava nam se neki nepovezan odnos, ispada da ja potenciram to, a to uopšte nije tako! - rekla je Maja u suzama.
Šta je on radio? - upitao je Branislav.
I on meni dobaci, kada kamere ne vide i kada su okrenute - tvrdila je Marinkovićeva.
Odvratni ste, sram vas bilo i jedno, i drugo,. ne znam što mešate mene. On meni priča meni o tebi, a ti meni pričaš o njemu! Devojko, dođi k sebi, koji ti je k*rac, vidi na šta ličiš! 'Alo, sram te bilo! Sa Čorbom si, sa Janjušem si! J*bala si se sa Čorbom ovde na ovom krevetu! Ti pod hitno treba da se lečiš! Ti ne možeš da provedeš dan bez k*rca, izvini, na televiziji smo, ali ono... Dolazi smo do toga da ti treba da budeš u spoljnom svetu i da s eseksaš tri puta! Moje iskreno mišljenje je da između vas dvoje postoji hemija koju niste završili, da ti on vraća sve sa Aleksandrom, da terate inat jedno drugom, da je to neki bolestan odnos i da je to obostrano, moje lično mišljenje - objasnio je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, htela sam da ga povredim, samo da odem od njega, ali ja nisam bila folirant u odnosu sa Čorbom, zaljubila sam se, ali on je mene odgurnuo od sebe zbog flertovanja sa drugim devojkama. Janjuš i ja kada se pogledamo, to je nešto drugačije. Ne bih se pomirila sa Janjušem, jer nismo dobri jedno za drugo - jadala se Maja.
Što se ti ne preseliš u neku drugu državu?! Tebi fali ljubavi u životu! Ti plačeš, zašto plačeš toliko?! Ti urnišeš muškarce - nastavio je Radonić.
Ne, Čorbu nisam urnisala, Janjuša jesam, ali sam uvek bila ispravna prema njemu, on je mene povredio! - rekla je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga