AKTUELNO

Mora malo da spusti nos.

I Ana Bulatović je ustala da iznese svoje mišljenje o situaciji Jovane Ljubisavljević.

Ermina i Nataša jesu krive, i da se obratila za boju, to nije strašno. Ti nisi glup dečko, sam bi video to. Rekla sam Nataši da je to ružan način da privučeš muškarca - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Razumljivo je da Nataša hoće da ogadi Jovanu kod Stefana, ali ne znam zašto Ermina ovo radi. Njemu je juče bilo loše. Što se tiče poruka, to je jako ružno. Sa tim papirima, vi produbljujete njenu svađu sa Stefanom - govorio je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih rekla da, kad je Stefan ušao ovde, imao je jako lepo mišljenje o Jovani. Ona se njemu jeste svidela. Vrlo dobro znate da na njegovo mišljenje ne može da se utiče. On se najviše iznervira, kada jedna strana pokušava da ga napravi slepom, a druga budalom. Nema potrebe niko da mu drvi nad glavom šta on treba da radi. Jovana, nemoj da njega napadaš jer nije on glup, umesto njih da napadaš što su napisale, ti njemu to radiš. Ona ima neke svoje mane, ali ona ništa konkretno nije uradila. Meni je žao, ona se juče tresla u garederoberu, zaljubila se. Ne može niko da izdrži ovaj pritisak, moraš malo da spustiš nos, postavila si se malo iznad svih nas, pa izazvala neki revolt u ljudima - govorila je Milica.
Prilično je jasan slučaj. Smatram da je razlog izražena netrpeljivost prema njoj. Jovana ima neku crtu gde se ponaša prepotentno, ima izjave neke. Sam ulazak u vezu sa Stefanom je tu netrpeljivost povećala, i ovo je isključivo zla namera - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je kao čovek čista, poštena, prekinula vezu i ušla u novu. Nju sabotiraju, zbog nečeg što niko nije video. Namerno rade. Treba da rade dinamične stvari, ali da nekog ponižavaš po cenu svega, to ne podržavam - govorio je Mića.
Mene te stvari ne interesuju. Kako bi tebi bilo da plačem i kukumavčem po ceo dan? - pitao je Karić.
Ja tebi to ne zameram, a ti praviš oko svega problem - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga