AKTUELNO

Mislila je da se vratio zbog nje.

U toku je "Pretres nedelje", a Rialda Karahasanović je ustala da da poslednji komentar na situaciju sa Jovanom Ljubisavljević.

Mene spletke ne zanimaju. Ništa ja ne vodim ovde. Bavim se drugim stvarima. Ustala sam i rekla da se ne slažem sa ovim, isključila sam se iz te priče. Jako je ružno, sreća da ja imam takav odnos sa Kenanom, pa takve stvari ne mogu da poljuljaju naš odnos - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je pokrenuo novu temu, pa pitao Kenana Tahirovića odakle poznaje Teodoru Bilanović, i kako je došao u kontakt sa njom.

S vremena na vreme smo se dopisivali oko ulaska, nikakvo muvanje. Kada je došla ovde, upoznali smo se, videli u karantinu, seli na stepenicama, bili soba do sobe, pričali smo. Izašli smo na prozor Anđelo i ja, a ona nije bila tu više. Ostalo mi u glavi, i kada sam izašao, video njenu poruku - rekao je Kenan.
Oslovljavao si je sa dušo u prepisakama? Kako si ti uopšte došao u kontakt sa njom?
On često tako naziva. Bože, čime se ti baviš. On se šatro ratio zbog mene - rekla je Rialda.
Ne sećam se - rekao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora, u prepiskama, ti pljuješ Rialdu? Izašle su nove prepiske. Ona ga je pitala zašto je ušao u vezu sa takvom osobom... - pričao je Milan.
To što sam govorila o Rialdi, imam pravo na svoje mišljenje. Ovo je moj lični konflikt sa Kenanom, kada mi je na dodeli budžeta rekao da nisam toliko mutava, i optužuje me direktno da sam objavila prepiske. Ja sam bila toliko besna, da sam mu vratila. Nisam ga zvala na piće, sećam se da me je on u Beogradu zvao na piće. Nakon tog budžeta, nisam spomenula da sam imala nikakvu komunikaciju - pričala je Teodora.
Meni nije logično da uđeš u neku konverzaciju, a nađeš ga na guglu, dopisuješ se, šta imaš posle da se raspituješ zašto je neko ili nije ušao u rijaliti? Ti si dao povod, pa pravi idiota od mene. Teodora je mene gledala u oči i lagala me, on me je legao. Shodno tvom pristupu, ti daješ prostora da me neko omalovažava. Ona je jako spremna došla. Ona još uvek spava pored nas, ali nadam se da ću uspeti da je sklonim. Kenan je odlučio dda mi ispriča samo deo, nije mi nastavio. Poverenje- govorila je Rialda.
To je moj lični konflikt sa Kenanom. Bila sam besna, svu krivicu sam svalila na njega, ali činjenica je da smo oboje krivi. A mene boli uvo za vašu vezu - rekla je Bilanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga