AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija ,,Izbor potrčka", a voditelj Milan Milošević prokomentarisao je sa zadrugarima kako je Anja Todorović podelila budžete.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni i Anja su čista navika i oni se ne vole,l i svi o tome govorimo kako se posle kada legnu, posle svađe kao vole. Zaljubljen čovek nije kao on, a ovo je navika i njoj stane više do komentarisanja nego do njega, danas se smeškala. A pred kraj žurke je sedela sa Danijelom i smejala se, i kada je videla da će Cvele da dođe ona je prešla kod nas i rekla mu kako će Cvele doći! - rekla je Sandra.
To nije istina, oni su hteli da zovu Danijela, ja sam pričala sa Mišelom i nije tako! - branila se Anja.
Pričali su kako se muvaju i Cvele ulazi na vrata, a Cvele prolazi i kaže Danijelu kao nemoj tako, i na tome se završilo. Troje ljudi vrtlo direktno ti kažu, a on ništa a kao je voli. Plaše se oni da neće moći jedno bez drugog, i ona mi je rekla kako želi što pre da dođe četvrtak - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni imaju snimak, ali tvrde kako je druga riba,a onda se slikala i video se apartman a oni lažu, da ne bi došlo do njenog tate. Ona je to meni šapnula, a sada se on pravi kao da nije. Hvalio se kako ju je j*bo i ona je plakala, jer će njen ćale ako sazna da mu nešto uradi - rekao je Đedović.
Ja sam danas rekao da je podela budžeta katastrofa, Danijel nije napadao slučajno jer on ima informacije od Vaska (bivši zadrugar) i zna mnogo toga i ovde su stvari vrlo jasne, i ja sam joj rekao neke stvari. Cvele trpi sve jer je ucenjen, i nešto tu nije u redu. Svi tvoji prijatelji su u tebe razočarani i u čudu su kako ti nisi ti, a kako se to desilo ti mi reci. Ti si ovde kao zombi, zajedno ste takvi i ona konstantno loše prča o tebi - rekao je Mića.
Ona meni priča kako ja nisam najgori nego kako je ona! - rekao je Cvele.
Danijele ja ne znam da li si se sprdao da budeš sa mnom, to nema veze sa životom! - rekla je Anja Danijelu.
Ja nisam debil, ja sam ovde kao hipnotisan ili ne znam šta je! Ja sam druga osoba ovde, čak mi je i lični opis promenjen - rekao je Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga