AKTUELNO

Sve je napetije!

Trenutno se u Beloj kući održava "Pretres nedelje" i "Izbor potrčka", a naredna tema o kojoj se komentariše za crnim stolom, jeste raspodela budžeta ovonedeljnog vođe, Anje Todorović.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, ja sam reko prošlog utorka smo sedeli ona i Cvele i ja, Danijel je neko ko ne razume ni ironiju ni sarkazam, a ja sam se sprdao da on kaže kako mu se Anja sviđa, i on je pokazivao da m,u se ona sviđa. Rekao sam Cveletu da pokaže stav, a Anja je sedela i smejela se tu a Cvele nije pokazao Danijelu svoj stav i da je Anja njegova devojka, a Danijel je tvrdio da će Anja biti sa njim u vezi. Mislim da Cvele stvarno voli Anju, i on se kaje za sve što je uradio - rekao je Neca.
Oni nisu rasčistrili sve od spolja, ušli su ovde kao par i nisu se upotnali ovde, ali vidim neko pokajanje i postoji neki razlog, zbog čega trpi nju. Smatram da Anja krije nešto, što bi moglo da se sazna i u svađama mu prigovara kako će nešto reći. Ja sam vremenom videla kako je ona dobra devojka, ali ona nešto krije ali mi je rekla kako je on kao moj bivši, i vidi se da apsolutno neće da ustanu i kažu, a istina će izaći na videlo. Ja sam čula od Vasketa da je on pričao za toalete i klubove a ona se lažno predstavlja! Za Danijela sam videla kakav je, a samo mu je Anja dala povoda, a pokušao je i Draganu ali mu nije pošlo za rukom! Milsim da oni neće biti zajedno posle Zadruge, trebali bi sve karte da se otvore ovde, a vidim da ih ni porodice ne podržavaju - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam dobra sa njim i gotivim ih, postojalo je to neki muvanje među njima, ali nisma obraćala pažnju! Ja sam videla dsa joj on sedi na krevetu, i aj sam joj rekla da ne može tajko jer je ona zauzeta! Na kraju, ona je shvatila, i sklonila se do njega! - rekla je Dragana.
Cvele je jedan od omiljenih ovde, ali ona će poineti titulu omržene! Ovde je Danijel preneo i neke poruke ovde za neku devojku, i rekao je kako ne razume da ona gleda Boru pored Cveleta - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga