AKTUELNO

Poludeo!

U toku je raspodela budžeta, a Anja Todorović kao ovonedeljni vođa, naredni srednji budžet dala je Kristini Spalević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristina. za tebe srednji, nova si ovde. Ti ćeš sa dve hiljade lagano proći sedmicu. Znam da bi se sada teško uklopila, jako je teško. Primetila sam da ti prija društvo iz paba, a ako budeš korektna prema nama, bićemo i mi prema tebi. Na prvi pogled smatram da si okej devojka, pokaži se, moraš da grizeš nekako - rekla je Anja, pa nastavila:
Majo i tebi srednji. Alen je dao meni i Cveletu male, ja sam razmišljala šta i kako, ali Maja mi je ovde stvarno draga. Kada je Alen bio tu, bila si više sa njim. Uradila si nešto na početku kroz šta te ljudi gledaju, ali se ispostavilo da je Alen dečko na mestu, Alenu svaka čast što je uvek bio tu za tebe, i ti si za njega. Bio je jako zaštitinički nastrojen, pokazali ste da vas ništa nije moglo rastaviti. Nadam se da ćete vi ostati zajedno do kraja života, i da je on pravi izbor za tebe, uvek sam vas hvalila, poredila sa mnom i sa Cveletom - dodala je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Miksi, moram ti dati mali budžet, ne vredi imam ovde malo i malih i srednjih, nezahvalan zadatak. Moje mišljenje o tebi, pa, u nekim situacijama si jako dobra, uvek si tu kada god nekome nešto treba, a nekad znaš da budeš malo nezahvalna, znaš situaciju sa Kristijanom. I mene si onaj dan nabrojala, pomešala si me sa Ivanom, pa je tu i ispala svađa bezveze. neke stvari mislim da uradiš nepromišljeno. Pričam sa tobom normalno od prvog dana, i Kristijan, a ti da ne ispadaš fer prema nama, to stvarno ne treba da bude potreba. Mislim da si ti to i sama shvatila. Treba da budeš tu uz ljude koji su tu za tebe, to je jedina istina - rekla je Anja Kulićevoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali, Ermina, pa što se nje tiče, ona tek kada je ušla, odmah je bio atak na mene, kako ja nisam za Cveleta, kako mene niko ne voli. Ispostavilo se kao istina da naše porodice nisu za nas. Ja sma tada osetila prvi put da me je neko pikirao, a posle se situacija obrnula, i stala je u moju zaštitu. Žao mi je ne mogu sve da vas ispoštujem - počela je Anja.
Vidim, baš si nas ispoštovala - komentarisala je Ermina.
Nisi loša prema meni, nisi me vređala, niti moju porodicu. Eto nisi za našu vezu, ali se držimo toga. Mi smo više u pabu, ne družimo se toliko. Tvoj rijaliti je odličan, i zaslužno si ovde, imaš često pristrasno mišljenje, mada, malo si to izbacila, malo si se sredila tu. Hvala za ono kada sam bila u rehabu, i kada si me smirivala - dodala je Todorovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Monika mali budžet, nas dve imamo neki odnos, a ona jednom nije ispala fer prema nama kada nam je nestajala hrana. Ja nisam ovde imala neke velike svađe i sukobe, šta sam ja ružno osetila, poniženja i ostalo, ja sma to rekla - dodala je Anja.
Baš si blaga Anja, reci šta imaš! A ti Dragana što mašeš, maši ku*cu - ubacio se Mića.
Ja sam sve što treba spomenula - govorila je Anja.
Ona treba da kaže šta misli! - nastavljao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga